Expansie lief! babywear&lifestyle

lief uithangbord

lief! heeft dit jaar een enorme groei doorgemaakt en is van plan komend jaar deze groei door te zetten. Het lifestyle merk werd begin dit jaar alleen nog via zo’n 150 kinderwinkels verkocht maar door de samenwerking met diverse licentiehouders is het aantal verkooppunten gestegen naar 2500. Het aantal eigen lief! winkels is in 2009 van 9 winkels naar 14 gegaan en binnenkort worden lief! winkels in Maastricht , Nijmegen , Breda en Groningen geopend. De planning is dat de landelijke dekking met een jaar of 5 gerealiseerd zal zijn.

lief! licentieproducten
lief! werkt samen met zorgvuldig geselecteerde licentiehouders om meer verschillende producten op de markt te brengen die goed aansluiten bij het concept. Eind 2008 is gestart met prentenboeken in samenwerking met Veltman Uitgevers. Dit jaar is er een verflijn op de markt gebracht (i.s.m. met Mooij verf), een verzorgingslijn met producten voor baby en mama (i.s.m. Lifetime Company), een stationery-lijn (in samenwerking met SRT International), een bed&badcollectie en een tassencollectie (i.s.m. Van Es Home). Begin 2010 zal er i.s.m. Graham & Brown behang en wanddecoraties (canvas schilderijen en spiegels) op de markt worden gebracht, gevolgd door raamdecoratie (i.s.m. B&C International), haaraccessoires en zonnebrilletjes (i.s.m. Ilmo fashion & accessoiries). Ook de meubelcollectie wordt uitgebreid en ondergebracht bij een licentiepartij. Al deze producten worden verkocht via verschillende kanalen zoals onder andere interieurwinkels, kantoorboekhandels, verfwinkels en drogisterijen.
Daarnaast heeft lief! voor Douwe Egberts vrolijke serviesjes en een bestekset ontworpen die sinds begin november exclusief verkrijgbaar zijn via de DE Koffie&Kadowinkels.
Met deze diversiteit aan producten en afzetkanalen groeit de bekendheid van lief! steeds verder.

internationale beurzen
Het merk lief! zal in 2010 aan diverse beurzen deelnemen om zo ook buiten Nederland meer bekendheid en verkooppunten te realiseren. De volgende beurzen staan gepland:
Heimtex (Frankfurt), Maison & Objet (Parijs), Interio (Gent), Formland (Denemarken), Spring Fair (Birmingham) en Ambiente (Frankfurt).

lief! magazine
Ook succesvol is het lief! magazine dat dit jaar gelanceerd is. In 2010 zal het glossy magazine voor moderne, modebewuste vrouwen met jonge kinderen en zwangere vrouwen zelfs 4x per jaar (verdubbeling t.o.v. 2009) verschijnen. Tevens is het mogelijk om een abonnement op het magazine te nemen.

Orange Babies
Uiteraard blijft lief! de stichting Orange Babies, die zich inzet voor vrouwen met HIV en hun babies in Afrika, ondersteunen. Ook alle licentiepartijen zullen een deel van hun omzet afstaan aan de weeshuizen Baby Haven en Village Hope en opvangtehuis IIeni Tulikwafeni in Namibië.

Deel dit bericht