Extra najaarseditie negenmaandenbeurs in Amsterdam RAI

Na een zeer succesvolle Negenmaandenbeurs, afgelopen februari, en om de doelgroep nog beter te kunnen bedienen, heeft Amsterdam RAI besloten om van 5 tot en met 7 oktober een extra beurseditie te houden. De Negenmaandenbeurs is Nederlands grootste evenement op het gebied van zwangerschap en baby’s. Als enige platform voor deze unieke doelgroep wil de Negenmaandenbeurs graag op meerdere momenten (aanstaande) ouders en exposanten met elkaar in contact laten komen.

Beursmanager Nicole Tuitert van Amsterdam RAI: “De Negenmaandenbeurs is sinds jaar en dag de plek bij uitstek om inspiratie op te doen. Een vrouw is gedurende negen maanden zwanger, waardoor ze soms net de februari-editie van de Negenmaandenbeurs mist, terwijl ze wel veel behoefte heeft aan allerlei informatie. Daarnaast kunnen de bezoekers, die in februari zwanger waren en nu net hun kindje hebben gekregen, behoefte hebben aan informatie over de fase waar ze nu in zitten. Wij proberen op deze manier aan die behoefte te voldoen. “

Naast gezelligheid en shoppen staat informatievoorziening centraal tijdens de najaarseditie van de Negenmaandenbeurs. Bezoekers kunnen verschillende lezingen bijwonen van experts, zodat ze volledig geïnformeerd en goed voorbereid naar huis gaan. Daarnaast kunnen bezoekers meedoen met workshops, genieten van modeshows en krijgt men weer volop inspiratie op onder meer het Webshop Paviljoen, in de Geboortekaartjesstraat en op het Baby Shopping Plaza. De Huishoudbeurs vindt in het najaar overigens niet tegelijkertijd met de Negenmaandenbeurs plaats.

Negenmaandenbeurs 2012
Van 5 tot en met 7 oktober 2012 organiseert Amsterdam RAI een extra editie van de Negenmaandenbeurs. Met modeshows, stylingadvies voor de babykamer, trendy zwangerschaps– en babykleding, deskundigen voor alle prangende vragen en scherpe beursaanbiedingen worden (aanstaande) ouders volop voorzien van inspiratie en informatie.

Deel dit bericht