Fairtrade draagdoek van With a touch of Rose

touchofroseFairtrade draagdoek van With a touch of Rose voor het eerst op kleine fabriek.

De draagdoek van biologische en Fairtrade katoen van With a touch of Rose is in januari voor het eerst op de kleine fabriek. Daarnaast introuceert With a touch of Rose een aantal nieuwe kleurencombinaties voor de slaapzakken. Naast de draagdoek en slaapzak biedt With a touch of Rose meerdere praktische zorg-,  draag- en opbergartikelen voor baby’s en peuters.

De draagdoek: goed voor de baby

Het dragen van een baby in een draagdoek is zo ongeveer de oudste manier van het dragen van een kind én in heel veel culturen een vanzelfsprekendheid. Enkele voordelen van het gebruik van een draagdoek:

  • U kunt uw kindje bij u dragen terwijl u allerlei activiteiten onderneemt;
  • Een draagdoek biedt een veilige en geborgen plek;
  • De baby heeft in een draagdoek een natuurlijke houding, daardoor kunnen rug en heupjes zich beter ontwikkelen.

Kleurencombinaties

With a touch of Rose lanceert tijdens de kleine fabriek 2 nieuwe kleurencombinaties voor de slaapzak met lange mouw, nl. navy-naturel en navy-turquoise. Ook de slaapzak zonder mouw heeft een nieuwe kleurencombinatie in het assortiment, nl. kaki-groen.

Collectie

De producten van With a touch of Rose vormen een zgn. ‘zakkenlijn’:  producten om te zorgen, dragen en opbergen. With a touch of Rose biedt u pragmatische, no-nonsense producten. De huidige collectie bestaat uit pyjamazakken, luierzakken, kruikzakken en dus slaapzakken en draagdoeken. Deze babyproducten voelen zacht aan en worden in India gemaakt van kwaliteit katoen. Daarbij is de katoen ook biologisch en eerlijk geproduceerd. Alle katoenproducten uit het assortiment van With a touch of Rose hebben het Max Havelaar keurmerk voor Fairtrade.

Biologisch en Fairtrade

Biologisch katoen is een bewezen opkomende trend. Het is beter voor mens en milieu. Immers de biologische katoenteelt maakt gebruik van natuurlijke compost en natuurlijke bestrijdingsmiddelen.
Het biologische katoen dat With a touch of Rose  gebruikt voor haar producten is bovendien Fairtrade gecertificeerd en draagt het Max Havelaar keurmerk. Het onafhankelijke Max Havelaar Keurmerk voor Fairtrade garandeert u dat de katoen in dit product gecertificeerd is volgens de internationale Fairtrade handelsvoorwaarden. With a touch of Rose is koploper op het gebied van Fairtrade gecertificeerd katoen in Nederland. Daarmee is zijn één van de weinige bedrijven, die op dit moment dit keurmerk in Nederland mogen voeren.

Website

Op de website zullen regelmatig nieuwsberichten verschijnen over productontwikkeling, nieuwe verkooppunten, Fairtrade, bezoek aan India etc.
Kortom, meer informatie op www.withatouchofrose.nl

Deel dit bericht