FunMum: Negen maanden lang stijlvol!

funmumElke zwangere vrouw heeft wel eens een moment dat ze zich eventjes niet meer zo galant en stijlvol voelt. Gewoonweg omdat het echt even wennen is aan die groeiende buik. Het moment van overstappen naar positiekleding is dan voor velen ook een enorme stap. Op dat moment moet je toegeven dat je echt dik begint te worden. Met de kleding van het stijlvolle Britse merk FunMum is die overstap veel gemakkelijker, om drie redenen.

Drie redenen

Ten eerste is de positiekleding van FunMum simpelweg heel erg stijlvol en helemaal volgens de trends van dit moment. De wintercollectie bestaat uit een breed assortiment van tops, fijne jumpers en bijzondere avondkleding. Aangevuld met de perfecte pasvorm jeans, trendy leggings en nette pantalons is het een collectie waar iedere vrouw goed mee uit de voeten kan.

Ten tweede is de collectie te dragen vanaf het moment dat je het in huis haalt. De kleding is namelijk gemaakt van zeer zacht, rekbaar viscose waardoor het er ook geweldig uitziet als je nog geen 6-maanden-buik hebt. En doordat de tops lang zijn en de stof rekbaar draag je alles tot de dag dat je bevalt in je eigen pre-zwangerschapsmaat.

Ten derde is de positiekleding van FunMum niet onderdoet voor de modecollecties van gewone kleding. Het enige waarin het verschilt is dat deze kleding je buik extra mooi accentueert. Het laat zien dat die groeiende buik iets is om trots op te zijn en om te showen.

De wintercollectie van FunMum is uitsluitend online te koop. In Nederland bij ZoZwanger.nl en bij Lovely Maternity.com. De maten gaan van XS (mt 34-36) tot XXL (mt 46) en een enkele jeans zelfs tot XXXL (mt 48-50).

Deel dit bericht