Geluk voor kinderen – Feest

boek over geluk voor kinderenEen nieuw groot voorleesboek over hoop,
verbondenheid en de kracht van positiviteit.

Dit boek leert je het leven te ervaren als een feest. Positief en hoopvol ingesteld zijn, maakt je veerkrachtiger en gelukkiger. Maar hoe doe je dat? De tien vogels in dit boek geven raad: ontdek waar je goed in bent, wees niet bang, maak plannen, werk samen, houd vol, realiseer je dromen en maak anderen gelukkig. Zo maak jij zelf van elke dag een feest.

Lees samen met je kind of kleinkind deze tien hartverwarmende verhalen, geniet van de illustraties van Sebastiaan Van Doninck, en je laat je leiden door de creatieve opdrachten en tips.

Leo Bormans is schrijver, spreker en inspirator. Zijn boeken met wetenschappelijk onderzoek in de positieve psychologie (The World Book of Happiness), duurzame relaties (The World Book of Love) en hoop (The World Book of Hope) zijn internationale bestsellers. Hij reist de wereld rond als ‘Ambassadeur van Geluk en Levenskwaliteit’. Eerder verscheen in deze reeks: Geluk voor kinderen en Geluk voor kinderen – Vriendschap.

Leo Bormans is op 7 oktober a.s. te gast bij de speciale 30-jarige jubileumuitzending van het radioprogramma Spijkers met koppen in Koninklijk theater Carré. Samen met o.a. minister-president Mark Rutte praat hij hierin over het thema ‘Hoop’.

ISBN 9789401455336 | Hardcover
€ 20,50 | 60 pagina’s
Geluksexpert Leo Bormans schreef een derde deel in de reeks Geluk voor kinderen.

 

Bron: Lannoo

Share this post

scroll to top