Global Affairs lanceert nijntje-collectie

Nieuwe collectie met Nijntje in de hoofdrol.

Wie is er niet opgegroeid met Nijntje van tekenaar Dick Bruna? Het kinderidool staat dit najaar centraal in de nieuwe Nijntje babykamercollectie kinderkamerdecoratie van Global Affairs. Hiervoor zijn bestaande illustraties van Nijntje vertaald naar kleurige vilten en metalen items, zoals: kapstokjes, slingers, mobielen en hangers. De bijzondere collectie sluit perfect aan op het vrolijke kinderassortiment van Global Affairs.

Dierenvriendjes
In de Nijntje-collectie van Global Affairs staan naast het schattige konijntje ook andere dierenvriendjes van de hand van Dick Bruna centraal. Denk aan: een giraf, leeuw, aap en een schildpad. De kapstokjes, slingers, mobielen en hangers zijn stuk voor stuk handgemaakt en uitgevoerd in frisse, kleurrijke ontwerpen. Hiermee krijgt een kinderkamer direct sfeer. Maar de kunstwerkjes zijn ook ideaal als kraamcadeau of voor verjaardagen van baby’s en kinderen.

Global Affairs
De wereld van kinderen vrolijker én kleurrijker te maken. Dat is het doel van Annette Klein Bog, die Global Affairs achttien jaar geleden oprichtte. Vandaag de dag werkt ze vanuit het centrum van Amsterdam met een klein team vol passie aan een kleurrijke collectie knuffels, speelgoed en woonaccessoires. De productie vindt plaats in China, India en Peru, altijd fairtrade en onder zeer goede werkomstandigheden.

Kijk voor meer informatie op globalaffairs.nl

Deel dit bericht