Gratis Milestone™ Cards eerste kerst printen voor je baby

Alsjeblieft! Een leuk gratis kerstcadeautje voor jou!

Kennen jullie  Milestone™ Cards al? Dat zijn vrolijke kaarten om momenten tijdens je zwangerschap en in de eerste Milestone_Printable_Kerst_PR_Babytjesjaren van je kindje op een originele manier voor eeuwig vast te leggen.  Een perfect kerstcadeau voor (aanstaande) ouders!

Klik hier of op het plaatje en print deze uit

Nu Gratis uit te printen ‘Mijn eerste kerst’ card.

Speciaal voor Nederlandse ouders heeft Milestone™ een gratis kaart laten maken door illustratrice Tinou Le Joly Sénoville, die ook bekend is van haar werk voor het tijdschrift Flow. Je mag deze kaart gratis printen!, deze card  kun gebruiken bij de eerste kerstfoto’s van je kleintje!

Milestone Cards zijn bedacht door Gemma Broekhuis. Het idee ontstond toen haar oudste zoontje zich voor het eerst omrolde. Gemma schreef die gebeurtenis plus de datum op een kaartje, legde dat naast haar zoontje en nam er een foto van en  zag een gat in de markt. In 2012 lanceerde ze de eerste set baby cards. Inmiddels is de serie aangevuld met o.a kaarten voor tijdens de zwangerschap en voor de peuterjaren en zijn er speciale edities van Nijntje en voor tweelingen. Over de hele wereld staan de kaarten in de top van favoriete kraamcadeaus. 

Deel dit bericht