Gratis naar ‘nijntje de film’ met Bruna

Bruna houdt een bijzondere actie voor alle mini-fans van Nijntje en hun ouders. Vanaf vandaag krijgen zij bij besteding van iedere Euro 5,- een kaartje met een unieke code, die kans geeft op vier gratis toegangsbewijzen voor ‘Nijntje de film’. Daarmee kunnen de winnaars naar één van de acht speciale voorstellingen die Bruna in bioscopen in het hele land organiseert.

Van Haarlem tot Enschede, van Leeuwarden tot Breda. Op drie zondagochtenden in maart en april kunnen ongeveer 2000 kinderen en hun ouders in een bioscoop in de buurt ‘nijntje de film’ zien op kosten van Bruna. Deze voorstellingen zijn speciaal voor de allerkleinsten met een aangepast volume, een optreden van nijntje zelf en allerlei leuke extra’s.

Bruna besteedt met de groots opgezette actie aandacht aan de release van ‘nijntje de film’ op 30 januari. In deze eerste film over het wereldwijd bekende konijntje van Nederlandse bodem, gaat ze met haar vriendjes op speurtocht in de dierentuin. De film zit vol met vrolijke liedjes en Eva Poppink, Marc-Marie Huijbrechts, Hanna Verboom, Barry Atsma, Isa Hoes en Huub van der Lubbe verzorgen de stemmen.

Bruna winkels verwennen kleine klanten de komende periode verder met gratis kleurplaten en een bouwpakket voor een nijntje kijkdoos, met daarin alle figuren uit de film. Verschillende achtergronden daarvoor zijn te downloaden via bruna.nl/nijntje. Dat is ook de site waarop de unieke actiecode van de kanskaart kan worden ingevuld, waarmee de vier toegangsbewijzen voor de speciale Bruna  voorstellingen gewonnen kunnen worden.

Deel dit bericht