Handgemaakt moois om te zoenen

Handgemaakte producten voor kinderen

Als je de producten van Bisous La ziet, word je meteen vrolijk. Niet alleen zijn ze felgekleurd, handgemaakt en daarom uniek. Ze hebben ook een verhaal. En daarom zijn de haarbanden, tasjes, kasthangers en opbergboxen om te zoenen. En nu ook in Nederland te koop bij webshop Atelier Kiddies.

Toen Edith Raaijmakers kennis maakte met Bisous La, wist ze het meteen. “Het prachtige materiaal en de bijzondere ontwerpen. Dit zijn allemaal unieke spullen die ik voor mijn eigen kind zou kopen.” Het vilt is gemaakt van 100% pure merino-wol uit Nieuw-Zeeland. In Nepal wordt het op traditionele manier gekleurd met veilige, natuurlijke verf. Edith maakt zelf met liefde en plezier moois voor kinderen voor haar webwinkel Atelier Kiddies. Ze wilde haar eigen, handgemaakte assortiment dolgraag aanvullen met deze producten.

Maar wat de doorslag gaf voor Atelier Kiddies om met Bisous La in zee te gaan, is het doel dat het nastreeft. Het bedrijf helpt de levensstandaard van Nepalese vrouwen te verbeteren. Door hen nieuwe vaardigheden te leren in goede omstandigheden en tegen een eerlijk loon, kunnen deze – vaak arme, ongeletterde vrouwen – hun gezin onderhouden. Edith twijfelde geen moment en breidde haar webwinkel uit met de producten van het fairtrade merk.

Het assortiment dat via de website www.atelierkiddies.nl wordt aangeboden bestaat op dit moment uit haarbanden, kasthangers, juwelendoosjes, tassen en opbergboxen. Kijk op de site voor foto’s, om te bestellen of voor meer informatie.

 

Deel dit bericht