Handige apps tijdens de zwangerschap

Onlangs heb je het heugelijke nieuws gekregen dat je zwanger bent. Wat spannend! Je staat op het punt om een nieuw mensje in de wereld te brengen, een mensje waar je veel genegenheid en liefde van krijgt.

Iets mooiers om naar uit te kijken is er niet! Hoewel je waarschijnlijk niet kunt wachten tot je lieve wondertje geboren wordt, hoef je nog niet meteen aan de toekomst te denken. Want ook de zwangerschap zelf is een mooie tijd om van te genieten. Al zeker in deze tijd, want tegenwoordig zijn er zo veel leuke apps die je zwangerschap nog leuker maken. Benieuwd welke? Je kunt ze hier ontdekken!

Safety first

Wanneer je smartphone volstaat met leuke apps zoals onderstaande apps, dan wil je natuurlijk niet dat jouw telefoon plots stukgaat. Je zou al je dierbare foto’s en belangrijke informatie zomaar kwijt kunnen raken. Om dit te vermijden is het dus slim om je smartphone voldoende te beschermen. Heb je een iPhone 11? Dan kan je hem makkelijk met een telefoonhoesje iPhone 11 beschermen.

Doula bevallingscoach

Je hebt vast wel al eens gehoord van een Doula. Je ziet ze in verschillende films en series verschijnen bij personen die zwanger zijn. Een doula is een persoon die je begeleidt tijdens de zwangerschap. Zij (of hij) helpt je door de weeën en zorgt ervoor dat je zwangerschap zo goed mogelijk verloopt. Bij ons is het niet altijd eenvoudig om een doula te vinden, en als je er eentje vindt dan kost dat al snel heel veel geld. Gelukkig kan het ook anders, want deze app ondersteunt je tijdens je zwangerschap, met onder andere de hulp van een echte verloskundige. Daarnaast vind je er ook allerlei handige ademhalingsoefeningen en rustgevende muziek. Een app die je echt niet kunt missen tijdens je zwangerschap!

Baby pics

Baby pics is een fantastische app voor aanstaande moeders. Met Baby pics hoe je namelijk elk stadium van je zwangerschap bij. Zo kan je er foto’s van je buik in bijhouden, stickers en tekstjes eraan toevoegen en na de geboorte kan je er een mooie collage van maken. Een leuke herinnering die je in kunt kaderen! Deze app is bovendien nog eens helemaal gratis.

24Baby

Ook deze app mag niet op je smartphone ontbreken! De 24baby app heeft namelijk veel verschillende functies in één app. Je wordt op de hoogte gehouden over wat je te wachten staat de komende dagen, weken en maanden van de zwangerschap aan de hand van notificaties. Ook als je kindje geboren is, ontvang je informatie over welke ontwikkelingen je kindje ondergaat. Een leuk extraatje is dat je in contact kunt komen met andere vrouwen die in dezelfde maand uitgerekend zijn. Zo kan je ook nog eens persoonlijke lifestyle ervaringen met elkaar delen!

 

In samenwerking met Casimoda.nl

Share this post

scroll to top