Happy Belly’s geeft zwangerschapskleding een tweede leven

Mirjam van Vliet, eigenaresse van Happy Belly’s, wilde na haar zwangerschap in 2011 haar positiekleding verkopen. Dit bleek lastig omdat er weinig bedrijven te vinden zijn die de mogelijkheid bieden positiekleding tweedehands te verkopen. Dit bracht Mirjam op het idee om haar eigen webwinkel te beginnen in tweedehands positiekleding. Ze lanceerde januari 2012 dan ook met veel plezier haar eigen webwinkel happybellys.nl. Happy Belly’s verkoopt voornamelijk tweedehands kleding voor aanstaande mama’s, maar sinds kort is dit assortiment uitgebreid met nieuwe positiekleding. Er kan tegenwoordig zowel nieuwe als tweedehands zwangerschapskleding worden aangeschaft. Naast online (ver)kopen, heeft Happy Belly’s iedere woensdagavond een inloopavond in Wateringen. Op deze manier kan er kleding worden ingebracht en wordt de mogelijkheid geboden de kleding te bekijken en te passen.

Happy Belly’s geeft zwangerschapskleding een tweede kans, want via deze webwinkel is het mogelijk gedragen positiekleding te kopen en te verkopen. Als je buik verdwenen is na een zwangerschap en normale kleding weer past, is het een ideale oplossing de zwangerschapskleding te verkopen! Positiekleding wordt maar een korte periode gedragen en is daarom vaak nog goed van kwaliteit. Happy Belly’s zorgt voor de verkoop hiervan en betaalt de inbrenger 50% van de verkoopprijs voor ieder verkocht artikel. Kleding kan worden ingebracht tijdens de inloopavond op woensdag of worden opgestuurd per post.

Het aanbod is divers en wordt regelmatig aangevuld, waardoor er telkens weer nieuwe artikelen beschikbaar zijn. De webshop heeft onderkleding en bovenkleding, maar ook voor nachtkleding, zwemkleding, mooie zwangerschapslingerie of een buikband kun je hier terecht. De winkel verkoopt o.a de merken: Mama Licious, Noppies, Esprit, c, Prenatal, Hema en H&M Mama. Door de variatie aan merken en het verschil in prijs is het mogelijk met ieder budget te shoppen bij Happy Belly’s. De shop biedt gratis verzending bij bestellingen boven de 75 euro en ruilen en retourneren is altijd mogelijk.

Meet je Happy Belly
Sinds kort heeft Happy Belly’s de Mommy Measure aan het assortiment toegevoegd. Door middel van dit zwangerschapsmeetlint van 183  cm, is het mogelijk de groei en omvang van je buik te meten tijdens een zwangerschap. Daarnaast is de Mommy Measure te gebruiken om de groei van de baby in het eerste levensjaar bij te houden. Hiervoor kan het meetlint op een vlakke ondergrond langs de baby worden gelegd om vervolgens de lengte te markeren en de belangrijkste gebeurtenissen te noteren. Een unieke en mooie manier om het verloop van een zwangerschap vast te leggen. Ook leuk om de metingen van de Mommy Measure te vergelijken met andere zwangerschappen en speciaal om toe te voegen aan een babyalbum. De Mommy Measure is er in drie verschillende uitvoeringen en kost 17,95 euro. Deze musthave voor aanstaande mama’s is niet alleen leuk om zelf te hebben, maar ook erg origineel om cadeau te geven aan iemand die zwanger is.

Share this post

scroll to top