Helemaal 2020: lease je babyuitzet!

Ben je zwanger? Gefeliciteerd, wat een prachtige tijd ga jij tegemoet! Maar ook een tijd waarin het huis, inclusief babykamer in orde moet worden gemaakt en de kosten vaak de pan uitrijzen voor de komst van jouw kleintje. 

Tiny Library.nl besloot dat dit anders kan en creëerde hét platform waar jij op een duurzame manier jouw babyuitzet bij elkaar kunt verzamelen. Zo vind je precies welke producten je wanneer nodig hebt en na gebruik stuur je het gewoon weer terug.  

Duurzame oplossing

De grotere babymerken hebben vaak als doel om jou zoveel mogelijk te laten kopen. 

Julie Munneke-Tromp, eigenaresse van Baby Exchangerie, zag dit probleem ook: “Toen ik zelf kinderen kreeg schrok ik van de hoeveelheid marketing die op me af kwam. Van veel producten werd me verteld dat ik het nodig had, maar achteraf gebruikte ik deze niet. Een paar maanden nadat onze eerste baby geboren was stond bij mij dus alweer de helft in de opslag. Daarbij voelde deze onnodige overconsumptie niet goed.”

Waar de focus in de hele voorafgaande periode zo lag op deze spullen, had Julie het liever besteed aan de voorbereiding op het moederschap. Zo is het idee voor Baby Exchangerie geboren: een plek waar als je ouder advies krijgt over de producten en hun gebruiksduur, waar je je geen zorgen hoeft te maken over de kwaliteit en waar je de items ook nog eens thuis geleverd krijgt.

Volledig ontzorgd, geen opslag én tot 70% goedkoper

Tiny Library ontzorgt (bijna-)ouders met het aanbieden van een leasemodel voor hoogwaardige babyproducten. Ze helpen hiermee de ouders tijd, geld én opslag te besparen en tegelijkertijd dragen ze samen met de brand-partners bij aan een circulaire economie.
Het team van Baby Exchangerie geeft je onafhankelijk advies over wat je wanneer nodig hebt. Je wordt hiermee volledig ontzorgd én je bent tot wel 70% goedkoper uit. De producten gaan na gebruik en reiniging weer door naar de volgende ouders. Het bedrijf werkt met producten van een aantal bekende babymerken zoals Stokke, Maxi-Cosi, Babybjörn en Sleepyhead. Om het assortiment én de mogelijkheden voor hun klanten uit te kunnen breiden is Baby Exchangerie op dit moment hard bezig om samenwerkingen aan te gaan met een aantal Nederlandse merken

Ben jij in verwachting en twijfel je over wat je allemaal nodig hebt voor de komst van jouw kleintje? Bekijk de pakketten of de online checklist van Baby Exchangerie en ontvang een vrijblijvende offerte voor het leasen van jouw babyuitzet. Volledig ontzorgd het nieuwe jaar in!

 

Bron: persbericht

Deel dit bericht