Help andere vrouwen zwanger worden: kleine moeite – groot geluk!

Op verschillende fora wordt er al over gesproken en worden aanstaande moeders aangespoord om toch vooral mee te doen aan het programma van Moeders voor Moeders.  Er is namelijk een tekort aan de grondstoffen voor de productie van Pregnyl®.

Ten gevolge van dit tekort worden momenteel al vruchtbaarheidsbehandelingen uitgesteld omdat het medicijn niet voldoende geleverd kan worden.

Pregnyl® is een vruchtbaarheidsgeneesmiddel dat wordt gebruikt  bij vrouwen die graag zwanger willen worden maar waar zwanger worden niet vanzelfsprekend is. Je zult begrijpen dat dit vruchtbaarheidsgeneesmiddel voor hen van grote waarde is.

De grondstoffen die nodig zijn voor het medicijn Pregnyl® worden gemaakt uit hormonen uit de urine van zwangere vrouwen die via het Moeders voor Moeders programma wordt ingezameld.

Het is van belang voor deze vrouwen dat er zoveel mogelijk urine wordt ingezameld via het Moeders voor Moeders programma zodat er voldoende grondstoffen aanwezig zijn om het geneesmiddel te kunnen produceren.
Wil jij er ook aan meewerken een andere vrouw een kans op een zwangerschap te bieden? Doe dan ook mee en geef je op om mee te helpen urine te verzamelen.

 

Deel dit bericht

2 reacties op “Help andere vrouwen zwanger worden: kleine moeite – groot geluk!

  1. ingrids

    Ik heb in totaal 10 weken mijn urine opgevangen voor moeders voor moeders . T was een kleine moeite. Ik ben blij dat ik het gedaan heb. Kreeg via een site een bericht van een vrouw die dankzij het medicijn dat uit de urine gehaald wordt een prachtige dochter had gekregen. Daar doe je het toch voor.

Gesloten voor reacties