Het mooiste babyshower cadeau!

Vieren jullie met vriendinnen een babyshower?

En wil je de aanstaande mama eens goed verrassen met een babyshower cadeau? Bekijk dan hieronder onze collectie unieke sieraden, van lieve babyarmbandjes tot moeder & babysieradenbaby armbandjes. Allemaal betekenisvolle cadeaus om de aanstaande mama én de aankomende baby in het zonnetje te zetten. Zeker weten dat mama zo’n betekenisvol sieraad waardeert.

Wat is een babyshower?

Een paar weken voor de geboorte wordt de aanstaande mama in het zonnetje gezet door haar vriendinnen en familie. Ze wordt overladen met betekenisvolle schattige cadeaus om het aankomende moederschap te vieren. Het huis wordt mooi versierd en vaak wordt er een mooie babytaart of cupcakes meegebracht. De traditie van de babyshower komt overgewaaid uit Amerika en wordt in Nederland steeds populairder. Hoe leuk is het om zo vlak voor de bevalling goed stil te staan hoe bijzonder het is dat een nieuwe mijlpaal eraan komt.

Moeder baby armbandjes, uniek kraamcadeau voor baby én mama

Extra leuk is dat de armbandjes nu ook te personaliseren zijn met bijvoorbeeld een naambedel, tekstbedel met persoonlijke boodschap of de letter van de voornaam van het kindje. Enorm leuk tijdens haar eerste fotoshoot of verjaardag. En natuurlijk wordt ook aan de moeder gedacht; bij elk baby armbandje is een bijpassende mama armband verkrijgbaar. Ideaal om een kersverse moeder te verrassen met een speciaal cadeau. De babyarmbandjes zijn erg schattig om te dragen en vormen later een tastbare herinnering aan de babytijd.

Orgineel babyshower cadeau

Een origineel babyshower cadeau maakt de babyshower compleet. Wil je met de zoveelste knuffel geven? Bekijk dan hieronder de collectie geboortesieraden, voor baby én de kersverse mama. Bijvoorbeeld een moeder-dochter setje, zo lief, allebei met elkaar verbonden. Of graveer de babynaam (als je die al weet) in een zilveren sieraad. Succes gegarandeerd! en sieraad geven op een speciaal moment, dat is een ‘altijd goed’ cadeau voor elke kersverse mama. De kindernaam heeft ze met zorg uitgekozen, hoe mooi om dit in een zilveren geboortesieraad voor altijd vast te leggen? Zo draagt ze haar kleintje altijd dichtbij haar hart. Onze geboortesieraden zijn stuk voor stuk gemaakt van luxe materialen, een speciale herinnering voor altijd!

Share this post

scroll to top