Heutink wint met Kids-F Rijdende supermarkt KindVak Noviteitenprijs 2011

Heutink heeft met de Kids-F Rijdende supermarkt de KindVak Noviteitenprijs 2011 gewonnen.

bron Kindvak

Deze prijs is uitgereikt op de eerste dag van de vakbeurs voor de kinderopvang KindVak en is een beloning voor het meest innovatieve product of dienst voor de branche. De prijs kreeg de meeste stemmen van de bezoekers van de vakbeurs. De jury die de genomineerden heeft geselecteerd vond dat de Kids-F Rijdende supermarkt een origineel en kindvriendelijk product is. Het bevordert de creativiteit, heeft goede thema’s en stimuleert de fantasie van de kinderen. KindVak vindt plaats van 3 tot en met 5 november 2011 in de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch. Een gratis toegangskaart is aan te vragen via de website van KindVak, www.kindvak.nl.

Edwin Noorland, verkoopleider bij Heutink, vindt een hele eer dat hij door de markt deze erkenning heeft gekregen. “Bedankt voor de stemmen! We ontwikkelen onze producten in samenspraak met de kinderdagverblijven en hebben een bepaalde visie in dat traject. Daarbij verliezen we de gebruikers, de kinderen, niet uit het oog. Eén van de belangrijkste drijfveren voor een goed product is volgens Heutink namelijk de speelwaarde.”

De jury van de KindVak Noviteitenprijs, bestaande uit Pauline de Pater (EDG Media), Charles la Haye (SKON), Job van Velsen (Landelijk Steunpunt Brede Scholen) en Henk Norder (Penta Rho), had naast de winnaar twee andere producten genomineerd, namelijk de Fantallica pole position van Eibe en het educatieve materiaal Pientere kinderen in projectboeken ‘Wonen’ en ‘Eten en drinken’ van Cito. Ze keken vooral naar het onderscheidend vermogen en de vernieuwing die het product bracht.

Het interactieve sport- en speeltoestel Fantallica pole position van Eibe was een andere genomineerde en was dat omdat het product interactief, van deze tijd en vernieuwend in ontwikkeling is. Daarnaast stimuleert het buitenspelen en dat was reden genoeg voor de jury om het product Fantallica pole position te nomineren voor de KindVak Noviteitenprijs.

Het educatieve materiaal Pientere kinderen in projectboeken ‘Wonen’ en ‘Eten en drinken’ van Cito is de derde genomineerde voor de KindVak Noviteitenprijs. De jury looft deze genomineerde, het educatieve materiaal Pientere kinderen in projectboeken ‘Wonen’ en ‘Eten en drinken’ van Cito, om het nieuwe thema en bijbehorende doelgroep, het heeft een praktische handleiding voor pedagogisch medewekers en een goede prijs/kwaliteitverhouding. De aanvulling voor kinderen die meer uitdagingen nodig hebben is een welkome aanvulling op het materiaal.

Over Kindvak

KindVak is de vakbeurs voor professionals in de kinderopvang, buitenschoolse opvang en brede scholen. Met een zeer compleet aanbod aan producten en diensten. Van speeltoestellen, meubels, kinderboeken en speelgoed tot educatiematerialen, inhoud, software, beveiligingssystemen en drinkflessen. De beurs biedt tevens een zeer uitgebreid activiteitenprogramma. KindVak is van 3 november tot en met 5 november 2011 in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch. Meer informatie is te vinden op www.kindvak.nl.

Deel dit bericht