Hip & Eco presenteert nieuwe kinderkledingmerken voor Nederland: Fozia London & Little Shrimp

Hip & Eco voegt twee nieuwe kinderkledingmerken toe aan haar webwinkel. De Engelse merken Fozia London en Little Shrimp zetten hiermee hun eerste stappen op de Nederlandse markt.

Fozia London stijlvol organic voor baby’s tot 1 jaarfoziababykleding

Ontwerpster Fozia kon moelijk slagen toen ze op zoek was naar stijlvolle organic babykleding voor haar dochters. Ze startte hierom haar eigen label Fozia London. De collectie bestaat uit playsuits/jumpsuits, rompers, dekentjes, mutsjes, jurkjes, leggings, broekjes en shirts. De kleding is onderling goed te combineren en kan omdat deze niet-seizoensgebonden is, makkelijk doorgegeven worden aan een volgend kindje. De biezen van de blauwe en roze kleding zijn contrasterend van kleur. Kenmerkend voor de designs is ook het steeds terugkerende klassieke polkadot-motief.

Little Shrimp vrolijke kindermode voor kinderen van 0-6 jaarlittleshrimpbabykleding

Geen repeterende motieven bij Little Shrimp, maar drukke afwisselende prints, met veel kleur. Naast het hippe ontwerp omschrijft de ontwerpster Donaa haar kleding als praktisch, comfortabel en gewild bij zowel kinderen als volwassenen. De collectie bestaat uit rompers, jumpsuits, jurkjes, rokjes, broekjes en shirts en is net als Fozia London het hele jaar draagbaar. Maar liefst vier tot zes keer per jaar komt Little Schrimp met een nieuwe collectie, het komende seizoen zal het assortiment van dit merk bij Hip & Eco dan ook bijna verdubbelen.

Verantwoord Hip & Eco

Little Shrimp en Fozia London zijn gemaakt van 100% GOTS gecertificeerd organic cotton, zijn fairtrade geproduceerd en geverfd met low-impact verf. Ze sluiten hiermee uitstekend aan bij de filosofie van Hip & Eco waar alle merken aan strenge eco-eisen moeten voldoen. Hip & Eco verkoopt naast kleding ook speelgoed, accessoires en kraamcadeaus.

Fozia London & Little Shrimp zijn momenteel exclusief te koop bij: www.HipenEco.com

Share this post

One Reply to “Hip & Eco presenteert nieuwe kinderkledingmerken voor Nederland: Fozia London & Little Shrimp”

Gesloten voor reacties

scroll to top