Hip Huisje verovert kinderkamers met luipaarden en lama’s

Dierenthema’s zijn momenteel helemaal hot. Reden voor Hip Huisje om hier een compleet nieuwe collectie aan te wijden. Met de luipaarden en lama print collectie creëer je een beestachtige baby- of kinderkamer.

Van behang en muurstickers tot kussens, groeimeters en posters. De knuffelbare prints zijn niet alleen een geweldige blikvanger, ze veroveren ook het hart van je kleintje!

Luipaard Collectie

In plaats van een gevaarlijk luipaard ontwierp Wieteke Faaij, eigenaresse van Hip Huisje, een schattige en aaibare versie, speciaal voor baby’s en peuters. Door de neutrale camel kleur is de print in zowel een jongens- als een meisjeskamer goed toe te passen. Leuk detail van de Luipaard Collectie is dat je naar hartenlust kunt combineren zodat het één geheel wordt. Met het behang op de muur, een poster aan de wand en kussentje op het bed, creëer je babykamer met dierenprintin een handomdraai een compleet nieuwe look voor de kinderkamer.

Sweet Lama Collectie

Het is fijn om voor je kind een eigen plek te creëren, zodat ze zich af en toe kunnen terugtrekken. Met de Sweet Lama Collectie van Hip Huisje kun je alle kanten op. Want welk kind is geen fan van knuffelbare lama’s? De producten binnen dit thema zijn onderling perfect met elkaar te combineren en verkrijgbaar in zachte kleuren zoals groen, roze, blauw en okergeel. Met de grappige lama in de hoofdrol geef je de baby- of kinderkamer een unieke uitstraling. De collectie bestaat uit behang, muurstickers, hanglampen, groeimeters, vlaggenlijnen, kussens, knuffels, geboorteborden, posters en nog veel meer.

Hoera, een baby!

Als je net een kleintje hebt wil je dat het liefst van de daken schreeuwen. Laat het iedereen weten door middel van een geboortebord. Deze v-vorm borden kun je gemakkelijk met dubbelzijdig tape bevestigen aan de buitenkant van je raam. Ze zijn 100% recyclebaar en kunnen tegen een stootje. De borden zijn naar wens te personaliseren met de naam van je kleine spruit of met de tekst ‘It’s a boy’ of ‘It’s a girl’. Een originele manier om iedereen te laten weten dat er de baby geboren is!

Over Hip Huisje

Hip Huisje is een jong Nederlands merk dat staat voor unieke, hippe en originele ontwerpen. Eigenaresse en styliste Wieteke Faaij richt zich met name op (aanstaande) ouders die gek zijn op de interieurtrends en dit willen doorvoeren in de baby- of kinderkamer.

Bron: persbericht

Share this post

scroll to top