Hippe IsaBooties babyslofjes veroveren nu ook Nederland

isabooties babyslofjes blauw anchorsDe slofjes zijn al erg populair in de Verenigde Staten en komen nu ook steeds meer in de mode in Nederland. Deze slofjes zijn ecologisch verantwoord,100% diervrij en fairtrade geproduceerd! Bovendien zien ze er super uit en zijn ze heerlijk zacht. Wat wil je nog meer?

Ze zijn er in 14 verschillende uitvoeringen voor zowel jongens als meisjes. De slofjes zijn gemaakt van Ultrasuede of hennep. Beide stoffen zijn ademend en sterk.

Bovendien kan je deze slofjes wassen in de wasmachine. Door het materiaalgebruik (hennep of Ultrasuede) blijven deze slofjes mooi en gaan ze niet pillen. Het zooltje is gemaakt van Toughtek een soepel en super antislip materiaal, waterproof en biedt weerstand tegen kleine stukjes glas, splinters etc. Dit maakt ze ook veilig voor de eerste stapjes. De slofjes zijn onder andere te koop bij www.bij-izzy.nl .

De slofjes glippen niet uit. Dus geen verloren slofjes meer! Ze worden verpakt in een leuk doosje, overigens van gerecycled papier en gedrukt met soya-inkt, waardoor ze ook erg leuk zijn om cadeau te geven.

Deel dit bericht