HOPSAN: Nederlands merk voor hippe en biologische babykleding voor baby’s van 0 tot 2 jaar

Niet alleen de babykleding is biologisch ook de verpakking is uniek

Geboren en getogen in de Betuwe waar de mensen met de voeten in de klei staan. Geïnspireerd door groei en bloei van de natuur heeft HOPSAN over elk stapje in het ontwikkel proces goed nagedacht over functionaliteit en duurzaamheid. Groen is mooi!

HOPSAN: innovatieve breisels gemaakt op unieke breimachines. 

Deze manier van produceren geeft een extra toevoeging aan het draag comfort en geeft weinig garenverspilling! Deze manier van produceren sluit naadloos aan op de filosofie van HOPSAN van verantwoord ondernemen en alleen biologisch verantwoorde materialen te gebruiken.

Bij de babybroekjes is er bijvoorbeeld extra ruimte gecreëerd voor de luier waardoor een optimale pasvorm is gerealiseerd. Voor de winter breisels is er een mooi dubbel laags jacquard patroon ontwikkelt. Dit is een mooi dik breisel maar toch soepel en comfortabele warm voor de kleintjes. De productie komt uit Turkije en Nederland. Hopsan werkt met veel plezier al meer dan 14 jaar samen met haar fabrikant, samen met de experts werken ze aan nieuwe producten. Op deze manier staan ze midden in het proces en kunnen ze de beste producten op de markt zetten met een goed gevoel over de herkomst.

HOPSAN: prachtige herbruikbare verpakking. en handgemaakte zakjes aan elk product.

Naar aanleiding van het grote succes van het HOPSAN verpakkingsdoosje in de vorm van een Betuws boerderijtje is er nu ook een kleinere variant bedacht om alle warme winterpakjes van de nieuwe collectie in mee naar huis te nemen. Wederom met raampjes en deurtjes die open kunnen; urenlang speelplezier gegarandeerd! De verpakking wordt bij uitlevering van de collectie gratis aangeboden aan detaillisten. Deze herbruikbare items sluiten naadloos aan bij de filosofie van HOPSAN om zo weinig mogelijk materiaal te verspillen. HOPSAN: leert de kleintjes om van de natuur te houden.

Voor ieder kledingstuk maken we met de hand een zakje met zonnebloempitten om deze zelf te zaaien en te zien groeien.

 

Deel dit bericht