Iedereen Talent

Ontdek je talent in dit grappige kijk-, lees-, ontdek- en stripboek

Iedereen talent!
Luk Dewuf, Brunhilde Borms & Emma Thyssen
Is jouw kind een bezige bij, een ideeënfontein of een grenzenverlegger?

Kom alles te weten over de verschillende talenten en ontdek die van jouw kind in dit boek. Kiezen voor talent is belangrijk. Want door te doen waar je goed in bent, krijg je niet alleen extra energie, het bezorgt je ook meer veerkracht en zelfvertrouwen.
In een spectaculaire talentenshow op de televisie wordt een klas verkozen met het meeste talent. Maar het is niet de klas die je verwacht…
Laat je leiden door dit kleurrijke boek en ontdek welk talent jouw kind bezit. Is hij/zij een bezige bij, een ideeënfontein of een grenzenverlegger? Het boek vertelt een verhaal waarin 16 talenten naar voren komen die worden uitgelegd via talentpaspoorten.

Luk Dewulf gaat op een boeiende manier dieper in op het belang van talenten bij kinderen en jongeren. Hij toont hierbij aan hoe invloedrijk die ontwikkeling ervan is voor hun toekomst en geluk.
– Over de voorstelling ‘Gelukkige kinderen? Kies voor hun talent!’

Over de auteurs

Luk Dewulf is pedagoog en auteur van het succesvolle boek Ik kies voor mijn talent. In zijn werk zoekt hij op alle mogelijke manieren hoe hij kracht kan losmaken en ontwikkelen bij individuen en organisaties. Hij verdiepte zich in positieve psychologie en talentontwikkeling en is een veelgevraagd spreker in binnen- en buitenland.

Brunhilde Borms heeft lef! Samen met haar man, die uitvinder is, en haar drie ontembare dochters woont ze in Nederzwalm. Ze durft veel van baan te veranderen, op een podium te staan en een idee uit te werken tot een boek.

Emma Thyssen is zelfstandig illustrator (voor o.a. Canvas, Sanoma en Studio Brussel) en freelance ontwerper van huisstijlen, affiches en boeken bij verschillende uitgeverijen. Met haar eerste kinderboek Hart gezocht, verloren, gevonden dat ze samen met Eef Rombaut maakte, won ze in 2012 de prijs ‘best vormgegeven boek’ in de categorie ‘beste kinderboek’.

– Voor kinderen en hun ouders, leerkrachten, opvoeders en begeleiders
– Van bekend pedagoog en talentcoach Luk Dewulf
– Kiezen voor datgene waar je goed in bent draagt bij tot je veerkracht en geluk

ISBN 9789401446921 | 80 pagina’s
€ 16,99 euro | vanaf 7 jaar

Deel dit bericht