In het knusse BabyBjörn Babymandje Harmony naar dromenland

BabybjornwiegSlapen is heel belangrijk voor baby’s. Om die slaapjes zo knus en gezellig mogelijk te maken voor je allerliefste, introduceert het Zweedse familiebedrijf BabyBjörn Babymandje Harmony.

Slapen is heel belangrijk voor het lichamelijke en algemene welzijn van een baby. In het BabyBjörn Babymandje Harmony slaapt een baby rustig en comfortabel terwijl ouders hun kleintje goed in de gaten kunnen houden. Door een lichte aanraking gaat het babymandje zachtjes schommelen. De klamboe (hemeltje) filtert het daglicht en houdt insecten weg. Vanwege de luchtdoorlatende, doorzichtige stof én de geringe hoogte van de ‘Harmony’, kunnen ouders hun kleintje goed in de gaten houden. De ‘Harmony’ is handig opvouwbaar en makkelijk te verplaatsen: ideaal dus voor een middagslaapje, kort dutje of een goede nachtrust, waar dan ook.BABYBJORN

BabyBjörn Babymandje Harmony is geschikt voor baby’s tot 8 kg. Net als alle andere producten van BabyBjörn is ook de ‘Harmony’ ontwikkelt in samenwerking met kinderartsen en ouders. De bekledingstoffen zijn goedgekeurd volgens de Öko- Tex Standard 100 normen en zijn volkomen veilig voor de tere babyhuid.

De ‘Harmony’ weegt slechts 5 kg en is opvouwbaar, dus handig mee te nemen. Het matrasje is, net als de afneembare bekleding, machinewasbaar.

Meer informatie kun je vinden op de website www.babybjorn.nl

Deel dit bericht