Je baby wordt een kleuter, tijd voor een nieuw bed!

Na jouw bevalling kom je in een volledig nieuwe situatie terecht. Je merkt gaandeweg dat de tijd veel sneller gaat dan je eigenlijk verwacht en je baby wordt al snel een echte peuter. In de beginfase van de peuterperiode is de ledikant nog prima en veilig, maar naarmate je peuter de leeftijd van 3 à 4 jaar bereikt wil je toch overschakelen naar een nieuw peuterbedje. Maar welke opties zijn er? Je wilt toch ook graag dat je peuter zo comfortabel mogelijk kan slapen? We hebben in dit artikel een overzicht gemaakt van de allerleukste en veilige peuterbedjes.

Peuterbedjes, leuke stijlen en prachtig vormgegeven

Een peuterbedje moet niet alleen veilig en betrouwbaar zijn, maar ook een leuke nieuwe ervaring zijn voor je peuter. Daarom hebben wij een overzicht samengesteld van de leukste peuterbedjes met aanvullende accessoires. Voor iedere wens hebben wij wel geschikte kinderbedjes. Ook voor gewone bedden kun je terecht bij één van onze webshops.

Peuterbed laag

Ben je op zoek naar je eerstvolgende peuterbedje dan wil je graag een bedje laag bij de grond en het liefst voorzien van een uitvalbeveiliging. Een extra optie om zeker goed op te letten is functionele opbergruimte. De kinderkamer wordt een vertrouwde plek met veel speelgoed, het is daarom reuze handig om eenvoudig en snel al het speelgoed op te kunnen bergen in lades die je onder het bed kunt schuiven.

Kies je voor een lager peuterbed dan heb je verschillende opties, van standaard bedjes tot bedjes in een prachtige huisstijl. Welk type bed ook past bij jouw peuter, je weet zeker dat je peuter comfortabel en heerlijk kan slapen in één van de lage peuterbedjes.

Hoogslapers

Voor de kleuters vanaf 6 jaar is een hoogslaper een unieke belevenis. Het kan ook zo zijn dat je minder ruimte hebt, waardoor een hoogslaper met twee bedden de beste oplossing is. Stapelbedden zijn voorzien van een uitrolbeveiliging en beschikken over een rechte trap. Ook de hoogslapers zijn nog weer extra uit te breiden met lades.

Er is altijd wel een kinderbedje die past bij jouw kind. Bekijk daarom eens rustig het aanbod en laat je verrassen door de vele mogelijkheden.

 

Halfhoogslapers

 

Een halfhoogslaper is een nieuwe stap voor iedere peuter en kleuter. Een superleuk bed waar je peuter de grootste plezier in heeft. Een halfhoogslaper kan uitgerust worden met een glijbaan of met bijpassende gordijnen. Kies je voor een prinsessen-bed of wil je toch liever een dino-bed? Alle leuke kindersets zijn uit te breiden met gordijnen, bijpassende kussens en een matras.

De halfhoogslapers hebben niet alleen een prachtige uitstraling, maar zijn ook zeer betrouwbaar. De bedden zijn stevig en kwalitatief zeer hoogwaardig. De kinderbedjes zijn namelijk gemaakt van massief grenen hout en beschikken over een veilige uitvalbeveiliging.

 

In samenwerking met Bedroomshop

 

Deel dit bericht