Jonge Gezinnen Beurs veelzijdiger dan ooit

Van 3 t/m 6 november is het feest voor blije mama’s en bijna mama’s, trotse papa’s, babies en kleuters want dan presenteert de Jonge Gezinnen Beurs het leukste uit de wereld van heel pril tot eigen wil!

 

Van zpagetti haken tot dromen uitleg. Van babygebaren tot tekenles voor mama’s. Van bellypaint tot babymassage. Van geboortekaartjes tot babykamerinspiratie. Van positiemode tot persoonlijk make-up advies. Je kunt het allemaal zien en beleven op de Jonge Gezinnen Beurs.

 

Het programma is dit jaar veelzijdiger dan ooit. Gezellig voor jou en je vriendin, man, zus of moeder, maar ook de kids worden niet vergeten. Er is elke dag kindertheater, een voorleeslounge en schminken. En de babies kunnen samen met jou meedoen met babymassage of babygebaren.

 

Vraag maar raak aan Steven Pont en Blanca

Steven Pont (relatie- en gezinstherapeut en bekend van TV-programma’s Oppassen en Wegwezen en Maximum bereikt) komt vertellen over opvoeden en wat de invloed is van jouw opvoeding op de ontwikkeling van je kind. En je mag ook vragen stellen. Donderdag 3 november – 12.30 uur in het theater.

 

Blanca geeft liefdesles. “We overvoeden ons lichaam, maar hongeren ons hart wat uit”. De Pastoor op naaldhakken, zo wordt Blanca ook wel genoemd, want zij verkondigt liefdevolle boodschappen. Blanca geeft liefdesles in het theater op zaterdagmiddag 5 november om 15 en 16 uur.

 

Mama Bakfiets testparcours

Eindelijk je kans om het verschil te voelen tussen het fietsen op een twee- of driewieler bakfiets van o.a. Johnny Loco, een moederfiets én niet te vergeten de speciale vaderfiets van Daddybike. De merken zijn er zelf ook, dus je kunt je uitgebreid laten informeren én misschien fiets je wel naar huis.

 

Kinderen model of the year contest i.s.m. House of Shoes

Kinderen gaat op de Jonge Gezinnen Beurs op zoek naar het ‘Kinderen Model of the year’. Schittert jouw kleine prins of prinses straks als een echt model? Je kunt meedoen met deze wedstrijd door je prachtkind op de beurs te laten fotograferen. Een professionele jury, onder leiding van ex-model Paulien Huizinga, kiest het meest fotogenieke model. De winnaars zullen schitteren in een modereportage in Kinderen, ingeschreven worden bij Moeder Anne en natuurlijk een leuk prijzenpakket krijgen!

 

Shoppen en genieten onder één dak

Natuurlijk kun je ook shoppen bij de leukste (web)shops én met de speciale beursaanbiedingen telt hoe meer je koopt, hoe meer voordeel je hebt! Baby- en kinderkleertjes, woonaccessoires, positiemode, speelgoed, boeken, maar ook mamafietsen en de daddybike.

 

Kom ook en laat je verrassen! Bekijk het volledige programma en het bestellen van kaarten met 3 euro korting op www.jongegezinnenbeurs.nl.

Deel dit bericht