Kaarten winnen voor de ZwangerBaby Beurs op 28 september?

Heb je op zaterdag 28 september nog niets gepland? Dan vind je het misschien wel leuk om naar de ZwangerBaby Beurs in Spijkenisse te gaan!

Meer kans maken op GRATIS toegangskaarten? Op social media houdt de ZwangerBaby Beurs diverse acties, volg en like via www.facebook.com/zwangerbabybeurs en www.twitter.com/zwangerbaby (de winnaar zal  persoonlijk worden benaderd)

Wat kun je verwachten?
De Beurs is gevuld met allerlei stands waarin verschillende producten en diensten worden aangeboden. Het gaat verder dan kleding en spulletjes voor de babykamer. Je vindt er namelijk ook informatie over zwangerschaps- en promobaby fotografie, massages, kraamzorg, webwinkels en zijn er diverse workshops en activiteiten te vinden.

Waar en wanneer?
De ZwangerBaby Beurs vindt plaats op 28 september, van 10.00 tot 16.00 uur in Sportcentrum Halfweg, te Spijkenisse. Kijk voor meer info op de website van de ZwangerBaby Beurs.

Prijs
Kaarten in de voorverkoop zijn € 6,50. De eerste 150 bezoekers krijgen bovendien een Goodie-bag, gevuld met leuke, praktische hebbedingetjes. Met je toegangskaartje doe je trouwens automatisch mee met de winactie van de Beurs. Je maakt dan kans op prijzen zoals ledikantlakentjes, een borstkolf en een zwangerschapsmassage.

 

Bij Babytjes.nl mogen we 3 x 2 toegangskaarten verloten onder onze bezoekers. Hoe doe je mee? Inmiddels hebben de winnaars bericht gehad.

 

 

Deel dit bericht