Kans maken op een uniek, mooi en exclusief baby verzorgingsproduct?

Hypoallergeen en parabenenvrij?en Zonder paraffine oliën maar met natuurlijke oliën? In een prachtige verpakking voor op de babykamer, geschreven in babytaal?

Probeer eens de producten van KIM BEEBIE!

Kim Cosmetics te Haaksbergen is producent van hoogwaardige cosmetica! Sinds februari 2010 hebben zij een nieuw ontwikkelde reeks conserveringsmiddelenvrije en hypoallergene baby producten op de markt gebracht genaamd KIM BEEBIE!

beebie_Sjampoo_bigDe unieke ingrediënten die zijn gebruikt zijn van een zeer hoogwaardige kwaliteit en de producten bevatten geen paraffine oliën maar enkel natuurlijke oliën (o.a. babassu, macadamia, zuivere cosos en abrikozenpit olie). Met het beste uit de natuur, innoverend en een verademing voor uw baby! Hoewel een baby huid niet zoveel verschilt van onze huid, vraagt ze een andere aanpak omdat ze onervaren is. De gevaren van de omgeving zijn nieuw. We moeten ze beschermen, maar ook niet verstikken! Het moet kunnen blijven ademen! Dat is waar deze KIM BEEBIE producten voor staan! Bescherming zonder overdreven bemoedering! Alle lotions en crèmes respecteren de natuurlijke werking van de huid. Het smeert lekker uit, zonder dat het babyhuidje wrijving ondervindt, de huid voelt heerlijk zacht aan en blaakt van gezondheid. Het resultaat gaat u verrassen!

Omdat een babyhuid nog een leven lang mee moet!

www.kim-beebie.nl

KIM BEEBIE SJAMPOO

KIM BEEBIE SJAMPOO onderscheidt zich door de evenwichtige samenstelling met enkel hoogwaardige ingrediënten! Bij de ontwikkeling van deze shampoo is gekozen voor een plantaardige ceramide die rijk is aan Omega6, de bouwstenen voor de huid die we zelf niet kunnen aanmaken. Daarnaast een verzachtende abrikozenolie, het chicoreisuiker Biolin P dat het huidevenwicht respecteert en yoghurt voor zachtheid, mildheid en extra krulletjes. De ingrediënten die zorg dragen voor een milde reiniging zijn gebaseerd op cocosolie en er zijn fucose suikers toegevoegd voor extra conditionering en mildheid. Verrijkt met een natuurlijk en huideigen hydratant en een zeer milde schuimbooster. Deze shampoo respecteert de huid en de vochtbalans. Prikt niet in de oogjes. Kim Beebie Sjampoo voelt zacht aan, verwijdert enkel vuil en zweet en hydrateert de hoofdhuid en het haar. Dermatologisch getest maar ook conserveringsmiddelenvrij en hypoallergeen!

Mail & Winactie

Wil jij kans maken op zo’n Kim Beebie Sjampoo? Stuur dan voor 4 september een e-mail met je adresgegevens naar carla@babytjes.nl en wie weet ben jij de winnaar.

Deel dit bericht