Kerstman bezoekt IKenIK.nl

De Kerstman is ‘kind aan huis’ bij de leukste en hipste online baby- en kinderwinkel van Nederland vanwege de vele fantastische acties op IKenIK.nl. Laat elke bestelling GRATIS inpakken en tevens worden alle bestellingen nog dit hele jaar ZONDER verzendkosten bezorgd. Kost geen bal, en daarover gesproken.. De Kerstman heeft twaalf kerstballen verloren op IKenIK.nl, wie ze allemaal terugvindt maakt kans op €250,- shoptegoed. Als de kerstklokjes daar nog niet van gaan rinkelen..

GRATIS INGEPAKT & VERZONDEN
Nog dit hele jaar worden alle bestellingen zonder verzendkosten bezorgd in Nederland, België en Duitsland. Het online shoppen wordt daarmee zo interessant dat je de kerstinkopen gewoon vanuit huis kunt doen. Om helemaal aan alle kerstwensen tegemoet te komen biedt IKenIK een gratis inpakservice aan. Vrijwel elk product kunt u door het inpakteam van IKenIK in passend papier laten inpakken en zelfs voorzien van een persoonlijke boodschap.

WIN € 250,- SHOPTEGOED OP IKenIK.nl
De Kerstman heeft IKenIK al meerdere malen bezocht en tijdens een van deze bezoekjes heeft hij twaalf kerstballen verloren. Degene die de Kerstman kan vertellen op welke plekken de kerstballen zijn achtergebleven maakt kans op € 250,- shoptegoed voor IKenIK.nl. Alle acties zijn te vinden op http://www.ikenik.nl/winacties/.

Kijk voor een overzicht van de beste cadeaus in de IKenIK Cadeaushop. Niet alleen voor Kerst, maar ook de beste plek voor alle kraamcadeaus; ikenik.nl

Deel dit bericht