Babykleding van Baobab verovert ook in Nederland een plekje

Baobab babykleding en kinderkleding zomercollectie 2014

In Australië is het kinderkledingmerk Baobab al niet meer weg te denken en langzaamaan verovert Baobab ook een plekje in Nederland. Komende zomer kunnen alle kleintjes van 0 tot 10 jaar zich comfortabel en toch trendy kleden in dit fijne Australische merk. Deze zomer komt Baobab met heerlijke jurkjes, baggy broekjes, toffe shirtjes en allemaal van het zachtste (organic) katoen.
De print met het esdornblad staat centraal in deze collectie. In het rood of blauw siert deze print verschillende jurkjes, jumpsuits en shirts voor de jongens en voor de meiden. Opvallend zijn ook de superleuke wilde ganzen items, met een prachtige helder blauwe kleur organic katoen. Maar het allerbelangrijkste en meest kenmerkend, is de kwaliteit en comfort van dit Australische baby- en kinderkledingmerk.
Baobab m1

Baobab kinderkleding is een stijlvol en funky ‘alledaagse’ kindermerk voor baby’s, peuters en kinderen van 0-10 jaar. De kleding is ontworpen in Australië en wordt geproduceerd in India, van voornamelijk gecertificeerd biologisch katoen.

Deel dit bericht