Kindermerk In de dop lanceert collectie voor creatieve kids

Ook voor baby’s T-shirt collectie met originele, grafische designs

Design-het-zelf voor designers in de dop

Het nieuwe kindermerk In de dop komt met een collectie t-shirts en accessoires voor creatieve kids. Designers in de dop kunnen de originele designs op de t-shirts en accessoires zelf inkleuren met speciale textielmarkers. Zo ontwerp je in een handomdraai je eigen vrolijke, unieke T-shirt.

Kinderen kunnen zich naar hartenlust uitleven met de design-het-zelf collectie van het nieuwe kindermerk In de dop. De collectie bestaat onder meer uit www.indedop.nl buttons, tassen, schorten, koksmutsen, kussens en bekers met originele ontwerpen. De designs kunnen door kinderen naar eigen smaak worden ingekleurd. Design is fun!

Naast de design-het-zelf collectie heeft In de dop een kleurrijke collectie t-shirts met originele, grafische designs. De t-shirts zijn gemaakt van 100% hoogwaardige katoen en er is veel zorg besteed aan het ontwerp en de pasvorm. De t-shirts zijn verkrijgbaar in vijf kleuren in maat 62 t/m maat 164. Om de outfit compleet te maken zijn er buttons en andere accessoires van In de dop verkrijgbaar. De collectie van In de dop is verkrijgbaar via de website: www.indedop.nl.

 

Deel dit bericht

Eén reactie op “Kindermerk In de dop lanceert collectie voor creatieve kids

  1. gsp

    Hallo,

    Even een reactie: ik zie staan “hoogwaardig katoen” maar dat is natuurlijk een onjuiste term. Katoen is katoen en zit voor 25% vol met bestrijdingsmiddelen. Daar is dus ook niks natuurlijk aan 🙂 Het enige katoen dat echt ‘hoogwaardig’ is, is 100% biologisch katoen!

    Wellicht niet de reactie waar u op hoopte, maar ik wilde het toch even meegeven

Gesloten voor reacties