Kleine fabriek januari 2012: meer jeans dan ooit

Zelfs voor baby’s zijn er jeans-look-a-likes op de kleine fabriek

De spijkerbroek is een vast gegeven in iedere kledingkast. Wat de heersende trends ook moge zijn, jeans bepalen het Nederlandse straatbeeld en in nog grotere mate het ‘schoolpleinbeeld’. Het aanbod op kleine fabriek is in januari uitgebreider dan ooit.

Al jaren staan er veel jeansmerken op de kleine fabriek en dat aantal lijkt alleen maar toe te nemen.

Aan grote en kleine bekenden geen gebrek; Replay & Sons, Diesel Kids, Retour Denim de Luxe, Krunk Denim, Finger in the Nose, Levi’s, Moa Denim, Cars, Gsus sindustries, Blue Rebel, Lee Cooper Kids, Hound, Koin, Pepe Jeans, Blue System, Tumble ‘n Dry, Circle of Trust, No Tomatoes, Geisha Jeans, Japan R*gs, Cimarron, Little Cerise….

Bovendien worden er weer een aantal nieuwe jeanslijnen gelanceerd. Zo biedt Twinlife nu het op zich zelf staande Blue Concept voor jongens en meisjes en zal ook Carbone met een jeanslijn beginnen. Dat die spijkerbroek tegenwoordig niet meer blauw hoeft te zijn blijkt uit het succes van Krunk Denim: “We hebben naast klassieke denims hele leuke dubbelgekleurde jeans, met een fluor binnenkant. Die maken onderdeel uit van ons Quick Response program, met een levertijd van 6 weken. Retailers hebben daar behoefte aan. Zo kunnen ze sneller inspringen op de trends en vaker afgepaste orders plaatsen,” aldus Stefan Flint. Zelfs voor baby’s zijn er jeans-look-a-likes te vinden op de kleine fabriek: Xplorys komt met zachte katoenen babypakjes in denimlook.

Kortom een groot aanbod van dit populaire kledingstuk, aankomende editie kleine fabriek, 15 & 16 januari.

 

Deel dit bericht