Kraamcadeau idee: bedrukte babykleding

bedrukt babyshirtjeEen van je vriendinnen net bevallen?

Na de spannende en vermoeiende, maar ook vooral heel leuke tijd tijdens de zwangerschap, kan ze dan nu eindelijk de kleine in haar armen houden. Na eerst even een paar dagen rust gehouden te hebben om bij te komen van de bevalling en relaxt te genieten van het nieuwe gezinnetje, is het tijd om de kleine spruit aan iedereen te tonen. Je mag op kraamvisite komen! Leuk, ook omdat je dan natuurlijk op jacht mag naar schattige kraamcadeaus. Ben je alleen bang om met de zoveelste speen, knuffel of standaardrompertje aan te komen? Met bedrukte babykleding heb je in ieder geval een opvallend en origineel cadeau!

 Babykleding bedrukken met originele tekst of afbeelding

Babykleding is op zich geen opvallend kraamcadeau, maar wordt dit wel als je het met een persoonlijke of grappige tekst laat bedrukken. Een rompertje of babyshirt met bijvoorbeeld de naam en / of de geboortedatum van de baby. Of zwangerschaps t-shirtgrappige teksten zoals ‘No pictures please!’,’Verboden in mijn wangen te knijpen’ of ‘I look funny’. Je kunt ook babykleding bedrukken bij Tshirtpolosbedrukken.nl specifiek voor jongetjes of meisjes. Voor jongetjes een tekst als ‘Too cool for you’, ‘Stoer’, ‘Bad boy’, ‘Ladykiller’ of ‘It wasn’t me’ (ze kunnen immers zo onschuldig kijken), of voor schattige meisjes een tekst als ‘So cute’, ‘Little princess’, ‘Little angel’ of ‘Hollands Next Top model’. Grote favoriet blijft natuurlijk ‘I love mama & papa’! Als afbeelding kun je bijvoorbeeld voor een grappige smiley kiezen, schattige kleine voet- of handafdrukjes, of voor een tekening van een bepaald dier. Matching kleding voor baby en ouders is een van de andere voorbeelden van originele kraamcadeaus.

Leuke kleding voor tijdens een zangerschap

Naast babykleding kun je trouwens ook leuke T-shirts voor tijdens een zwangerschap laten bedrukken. Een origineel cadeau voor iemand die net heeft aangekondigd zwanger te zijn, of om zelf te dragen en zo anderen van je zwangerschap op de hoogte te brengen. Denk hierbij eens aan een t-shirt of lekker warme trui met als tekst ‘baby loading… please wait’ of ‘baby inside’, of een afbeelding van een echofoto erop gedrukt.

Share this post

scroll to top