Kraammarkt in het WZA

Tweemaal per jaar vindt in het WZA (Wilhelmina Ziekenhuis Assen) een gezellige en groots opgezette kraammarkt plaats, eenmaal in het voorjaar en eenmaal in het najaar.

Op zaterdag 4 november aanstaande is de najaarseditie van deze kraammarkt. Een gezellig en informatief evenement voor alle jonge ouders en bijna-ouders.

De kraammarkt van het WZA is de afgelopen jaren uitgegroeid tot hét kraamevenement van het Noorden. Dit jaar zijn kraammarkt 4 november 2017er 45 standhouders van zeer verschillende aard, zoals professionele fotografen voor de mooiste babyportretten, mama-sport en kinderopvang. Voor zwangere vrouwen en jonge ouders zijn er veel stands met producten voor baby’s en informatie over geboortekaartjes, zwangerschapscursussen en babymassage. Verder zijn onder meer kraamorganisaties en borstvoedingsdeskundigen op de WZA-kraammarkt aanwezig. De kraamafdeling C0 van het WZA biedt bovendien een gratis pretecho aan en voor de eerste 150 bezoekers ligt er een goed gevulde goodiebag klaar. Voor grootouders, tantes, ooms en overige geïnteresseerden zijn er natuurlijk ook weer veel stands met kraamcadeautjes, knuffels en babykleertjes.

Waar en wanneer
De kraammarkt vindt plaats op zaterdag 4 november van 10.00 uur tot 15.00 uur in het WZA, Europaweg-Zuid 1. De toegang is gratis. Informatie over de kraammarkt staat op kraammarktwza.nl, evenals een foto-impressie van vorige edities.

Deel dit bericht