Kraammarkt WZA: win een fotoshoot!

kraammarkt WZAGrootste kraammarkt van het Noorden

Op zaterdag 18 april aanstaande vindt in het Wilhelmina Ziekenhuis Assen voor het negende opeenvolgende jaar de grootste kraammarkt van het Noorden plaats. Wie dit jaar naar de kraammarkt komt én de Facebookpagina van het WZA liket, maakt kans op een familie-fotoshoot ter waarde van 85 euro, aangeboden door IF-Studio fotografie uit Smilde.

De kraammarkt van het WZA is in afgelopen negen jaar uitgegroeid tot hét kraamevenement van het Noorden. Dit jaar zijn er meer dan zestig (!) standhouders van zeer verschillende aard, zoals professionele fotografen voor de mooiste babyportretten, Thaise natuurgeneeskundige kraamzorg en kinderopvang. Voor zwangere vrouwen en jonge ouders zijn er veel stands met producten voor baby’s en informatie over geboortekaartjes en babymassage. Verder zijn onder meer kraamorganisaties en borstvoedingsdeskundigen op de WZA-kraammarkt aanwezig. Voor opa’s, oma’s en overige geïnteresseerden zijn er natuurlijk ook weer allerlei stands met cadeautjes, knuffels en babykleertjes.

Win Actie fotoshoot

In samenwerking met IF-Studio fotografie uit Smilde organiseert het WZA dit jaar een leuke win-actie rond de kraammarkt. Als je wilt meedoen, like je de Facebookpagina van het WZA én doe je zaterdag 18 april een deelnameformulier met je gegevens in de actiebrievenbus die op de kraammarkt staat. Uit alle inzenders wordt een winnaar getrokken die een familie-fotoshoot van IF-Studio fotografie wint ter waarde van 85 euro. Kijk hier voor de actievoorwaarden.

Workshops en activiteiten op de kraammarkt

Tijdens de kraammarkt in het WZA worden mini-workshops zwangerschapsmassage door Samen Bevallen aangeboden. Ook zijn er om 11:30 en 14:30 uur demonstraties van een verkorte traditionele Thaise schouderbehandeling door Houje Thai. Voor kinderen staan bij de stand van de Speel-o-theek een kleine glijbaan, een basketbalnet en ander speelgoed om uit te proberen.

Waar en wanneer

De kraammarkt vindt plaats op zaterdag 18 april 2014 van 10.30 uur tot 15.30 uur in het Wilhelmina Ziekenhuis Assen, Europaweg-Zuid 1. De toegang is gratis.

Deel dit bericht