Laat je inspireren op de Negenmaandenbeurs


Over een paar weken is het weer zover, het evenement waar heel zwanger Nederland op zit te wachten…de Negenmaandenbeurs. De Negenmaandenbeurs is van 18 t/m 22 februari en is het grootste en leukste evenement op het gebied van zwangerschap en baby’s. Als je een kindje verwacht of net hebt gekregen komt er van alles op je af en moet er veel geregeld worden. De Negenmaandenbeurs helpt je op weg; je vindt er alles wat je nodig hebt onder één dak; van zwangerschap tot de eerste stapjes.
Veel inspiratie & informatie, maar ook veel te doen! Kom dus naar de Negenmaandenbeurs en laat je inspireren en informeren over onderwerpen als verzorging, voeding & gezondheid, veiligheid en kinderopvang. Allemaal dingen waar je mee te maken krijgt.
Daarnaast is er van alles te beleven: je kunt meedoen aan inspirerende workshops, een 3D echo laten maken, de nieuwste producten uitproberen en niet te vergeten… er zijn héél veel leuke beursaanbiedingen!
Op het Babykamer Inspiratie Plein kun je je laten verwonderen en adviseren over je mooiste babykamertje! Met de thema’s Supernatural – Natural zijn de diverse deelnemers aan de slag gegaan. Het resultaat is een dromerige sfeer, optimistisch en kleurrijk met regenbogen, goud, wolken, en de maan… Zou jij ook graag een 3D situatie van je baby/kinderkamer willen bekijken, compleet met meubeltjes, vloer en wand afwerking? Neem dan een plattegrond van je eigen kinderkamer mee voor een gratis styling advies door 1 van de stylistes!

Meer informatie:
Negenmaandenbeurs.nl

Deel dit bericht