Lancering van het merk Youlike, “clothes made for babies, but done in a different way!”

In januari 2010 begon Ronald Stempyn met het smeden van plannen, om voor zichzelf te beginnen.

Gezien zijn commerciële achtergrond en artistieke aard was dit een logische stap; iets moois maken, zonder concessies te hoeven doen, en toch voor een breed publiek. Zoekend naar het juiste product kwam hij, al dan niet via een omweg, terecht bij babykleding. Ronald was net zelf vader geworden en constateerde te weinig variatie in originele designs qua outfits voor zijn zoontje, een goede optie dus om het zelf te ontwikkelen. Reden voor hilariteit en verbazing bij een aantal vrienden en bekenden van Ronald, aangezien het geen ‘stoere mannen-branche’ betreft. En toch heeft hij hen allen weten te overtuigen.

“Deze keer geen schattige beertjes op licht beige gedrukt of corny rockstarsterretjes, maar een uniek beeld dat bij het kindje past en de ouders zal prikkelen, dat is wat ik wil bewerkstelligen,” verteld eigenaar Ronald Stempyn.

Daarmee was Youlike geboren; Modellen werden getekend voor gestreepte rompers, baggy joggingbroekjes met kontzakken, stoere t-shirts en een heuse one-piece tracksuit. De rompers en tshirts werden vervolgens met de hand bedrukt. De prints zijn door Ronald zelf ontworpen en in zijn eigen smaak; stoer, grafisch en met een vleugje humor. Regelmatig zullen er up-dates te vinden zijn op de website wat betreft nieuwe prints. Youlike werkt met een breed spectrum aan thema’s, die een grote groep (lees: volwassenen) zullen aanspreken.

De kleertjes zullen aangeboden worden via de Youlike webshop: www.you-like.nl

Deel dit bericht