Leer de kleuren en tellen met André het astronautje

André Kuipers heeft twee nieuwe kinderboeken uitgebracht, namelijk André het astronautje leert de kleuren en André het astronautje leert tellen.

De leerzame kartonboekjes hebben ronde hoekjes en zijn voor de jongste lezers van de boekenreeks André het astronautje. De boeken zijn verkrijgbaar bij Bol.com, Bruna, Ako en andere gerenommeerde boekhandelaren.

Over André het astronautje leert de kleuren – vanaf 2 jaar

André leert samen met zijn vriendinnetje Valentina alle kleuren van de regenboog, maar ook zwart en wit. Dit zijn geen ‘echte kleuren’ zoals de andere kleuren, maar ze zijn onmisbaar in de ruimte. In een raket reizen André en Valentina door de ruimte en komen ze alle kleuren tegen.

 

Over André het astronautje leert tellen – vanaf 3 jaar

André telt samen met zijn vriendjes af voor de raketlancering: van 10 naar 1. Voor de allerkleinsten is dat natuurlijk een grote uitdaging, maar in de ruimte gaat een astronaut een uitdaging niet uit de weg. Je kan ook achterin het boekje beginnen met tellen, dan tel je van 1 naar 10.

Over André het astronautje

André Kuipers bedacht tijdens zijn ruimtereis André het astronautje, het eerste kinderboek dat in de ruimte geschreven is. Na dit boek volgde nog meer succesvolle delen van de boekenreeks André het astronautje. Via de belevenissen van André het astronautje wil André Kuipers de allerjongste kinderen inspireren en enthousiasmeren voor de wetenschap en techniek. Alle boeken uit de boekenreeks André het astronautje worden geïllustreerd door Natascha Stenvert. Ze studeerde aan de kunstacademie in Groningen en illustreert zowel kinderenboeken als boeken voor volwassenen.

Fontaine Uitgevers | ISBN 9789059568112 | Verkoopadviesprijs €7,95 | Formaat 16,4 x 16,2 cm

Deel dit bericht