Leer je baby beter kennen door zijn/haar Sterrenbeeld

Astrologie helpt je je baby nog beter te begrijpen. Als je astrologie als leidraad gebruikt kun je de sterke en de zwakke kanten van je baby ontdekken.

Leer het karakter van je baby beter kennen door een eeuwenoude wijsheid, de astrologie. Mediumchat heeft de onderstaande horoscoop voor ons opgesteld.

Ram 21 maart t/m 20 april

Ram is optimistisch, vrolijk, enorm vrijgevig, onvermoeibaar en avontuurlijk. Een Ram heeft geen geduld en alles moet dan ook meteen gebeuren of zo snel mogelijk. Rammen zijn doeners en vervelen zich snel. Een Ram is van nature goed gehumeurd maar kan uit het niets driftig worden als dingen anders lopen dan verwacht.

Een Ram baby kan complex gedrag vertonen, ze zijn snel geïrriteerd of boos maar ook weer snel blij en vrolijk. Ram baby’s hebben geen innerlijke rust en willen steeds iets nieuws leren. Kleine Rammen vragen veel aandacht omdat ze veel energie hebben. Leer een Ram zijn of haar energie te verdelen.

Stier 21 april t/m 21 mei

Stier is een echte doorzetter en behoort tot de meest getalenteerde mensen. Een Stier kan voor alles een oplossing vinden, heeft veel talenten en kan de mooiste dingen creëren. Leonardo da Vinci was een Stier en staat bekend om zijn vele capaciteiten. Stier kan eigenwijs, hebberig, bezitterig en tactloos zijn.

Een Stier baby heeft nog meer warmte en liefde nodig dan andere baby’s. In een draagzak voelt een kleine Stier zich veel gelukkiger dan alleen in een wiegje of bedje. Stier kan last hebben van jaloezie, let er dan ook op dat je alle aandacht evenredig verdeelt als er meerdere kinderen zijn.

Tweelingen 22 mei t/m 21 juni

Tweelingen zijn de meest interessantste mensen van alle sterrenbeelden. Tweelingen zijn buitengewoon aangenaam gezelschap. Tweelingen is geestig, scherp, intelligent en levendig. Een Tweelingen heeft aanleg tot wispelturig gedrag en kiest vaak voor de makkelijkste weg.

Een Tweelingen baby is een vrolijke, leergierige en zeer actieve baby. Als je een Tweelingen baby iets leert vergeet je baby het geleerde niet. Een Tweelingen heeft een uitstekend geheugen en kan sneller praten dan andere baby’s. Ouders let erop geen babytaal te spreken met je Tweelingen baby, Tweelingen worden graag geschoold met de juiste kennis.

Kreeft 22 juni t/m 22 juli

Kreeft is oprecht, vrijgevig, grappig, overgevoelig en onzeker. Kreeften zijn makkelijk te beïnvloeden, ambitieus en het meest zorgzame sterrenbeeld van de dierenriem. Kreeft is sensitief en heeft behoefte aan zekerheid om zich gelukkig te voelen. Voor een Kreeft is familie het belangrijkste.

Een Kreeft baby voelt zich thuis het gelukkigst. Een kleine Kreeft baby verandert voortdurend van gezichtsuitdrukking. Lachen, huilen, grappige uitdrukkingen, een Kreeft baby zal alles intens ervaren. Van ‘s morgens vroeg tot bedtijd zal een Kreeft baby alles wat het ziet opnemen. Kreeft baby’s zijn gevoeliger dan andere baby’s en hebben veel begrip en medeleven nodig.

Leeuw 23 juli t/m 23 augustus

Leeuw is een echte gangmaker met een goed gevoel voor humor. Leeuw is de gulste van alle sterrenbeelden. Een Leeuw houdt van het leven en denkt liever aan morgen dan aan gisteren. Leeuw kan egocentrisch, melodramatisch, competitief en vermoeiend zijn. Het hart van een Leeuw is groot en heeft veel liefde te geven.

Een Leeuw baby is blij, speels en tevreden zolang alles gaat zoals hij of zij het graag wil. Leeuw baby’s voelen zich al heel jong gevleid als ze aandacht van vreemden krijgen. Een Leeuw baby zal roekelozer zijn dan andere baby’s, let dan ook altijd goed op als je Leeuwtje begint te kruipen of te lopen.

Maagd 24 augustus t/m 22 september

Maagd is onschuldig, betrouwbaar, vriendelijk en heeft de gave anderen het gevoel te geven dat ze speciaal zijn. Een Maagd kan nuchter, analytisch, eerlijk, kritisch en een controlefreak zijn. Maagd gaat in de aanval als hij of zij bang is de regie te verliezen. Maagd is trouw en houdt niet van leugens.

Een Maagd baby imiteert al als het een paar weken oud is alle geluiden. Een kleine Maagd baby is rustiger dan de meeste baby’s en al een echte persoonlijkheid. Het heeft geen zin om een Maagd baby een geprakte banaan te geven als appelmoes gewenst is. Een Maagd baby eet het niet en zal lachend het hoofdje afkeren. Een kleine Maagd is wat eten betreft al heel jong kieskeurig.

Weegschaal 23 september t/m 22 oktober

Weegschaal is welgemanierd, charmant, rechtmatig en onbevangen. Weegschaal is romantisch en zeer verleidelijk. Een Weegschaal kan ijdel, oppervlakkig, lui en aanhankelijk zijn. Zonder de bevestiging van anderen kan een Weegschaal niet leven.

Een Weegschaal baby trekt de aandacht, het ziet eruit als een engeltje. Weegschaal baby’s zijn lief, grappig en vriendelijk. Weegschaal baby’s zijn zoet, rustig en worden welgemanierd geboren, ze worden zelden driftig. Let eens op Weegschaal baby’s de meesten van hebben en kuiltje in de kin.

Schorpioen 23 oktober t/m 21 november

Schorpioen is het meest instinctieve sterrenbeeld van de dierenriem. Een Schorpioen heeft het vermogen het leed van anderen aan te voelen. Schorpioen laat zich niet domineren en gruwt van oppervlakkigheid. Schorpioenen zijn overtuigend en kunnen gevaarlijk zijn als hen iets is aangedaan.

Een Schorpioen baby herken ja aan een stevig lijfje, het zijn sterke baby’s en hebben een hypnotiserende blik. Een kleine Schorpioen heeft vanaf de geboorte discipline nodig maar vergeet niet dat deze kleine persoonlijkheid ook veel liefde nodig heeft. Als een kleine Schorpioen iets niet mag zal het kind je woedend aanstaren. Staar vriendelijk terug en een uur later weer als het nodig is. Je kleine Schorpioen zal je op den duur bewonderen omdat je hebt laten zien sterker te zijn.

Boogschutter 22 november t/m 21 december

Boogschutter is openminded, avontuurlijk, slim en bezit een positieve energie. Boogschutters zijn wijs en hebben geen geduld voor dwazen. Ze zijn graag onder de mensen en mensen graag bij hen. Boogschutter is betrouwbaar en altijd gedreven de waarheid te vertellen. Een Boogschutter kan bot zijn bij het wrede af maar is bovenal een bron van inspirerende wijsheid.

Een Boogschutter baby heeft is speels en huilt meestal alleen als hij of zij alleen gelaten wordt. Zet het wiegje van je kleine Boogschutter in je slaapkamer of in de woonkamer waar alle familieleden zijn. Een Boogschutter baby is het gelukkigst dichtbij de vertrouwde stemmen en geuren van familieleden. Boogschutter baby’s hebben dit nauwe contact nodig.

Steenbok 23 december – 20 januari

Steenbok is scherp, precies, intelligent en zeer aantrekkelijk. Steenbokken gaan voor de eerste en niet voor de tweede plaats. Steenbok kan autoritair, uiterst kritisch zijn en neemt de dingen veel te serieus. Steenbokken zijn kalm, altijd wijs, betrouwbaar en steunen hun dierbaren door dik en dun.

Een Steenbok baby lijkt vaak niet op een pasgeboren baby maar maakt een oude indruk.

Kleine Steenbokjes worden steeds mooier naarmate ze ouder worden, hun gerimpelde gezichtjes zijn glad als anderen van hun leeftijd verouderen en een gerimpeld en slap gezicht hebben. Steenbok baby’s zijn onafhankelijk, hebben een sterke wil en je weet altijd precies wat je baby wil.

Waterman 21 januari t/m 19 februari

Waterman is slim, intellectueel, rationeel en heeft veel inzicht, bij het helderziende af. Waterman heeft de neiging onvoorspelbaar en extreem te zijn, extreem warm en extreem kil. Een Waterman oordeelt niet snel over anderen. Watermannen hebben de gave controle over anderen uit te oefenen omdat ze denken te weten wat het beste voor iedereen is en meestal is dat ook zo.

Een Waterman baby heeft een vrolijk karakter. Watermannen lijken over de baby periode heen te stappen. Ze zijn hun leeftijd ver vooruit en voor ouders is het dan ook alsof hun kleine Waterman baby al een kleuter is. Een Waterman baby is moeilijk te begrijpen voor ouders, zo eet een kleine Waterman liever niets dan iets dat hij of zij niet lust. Als kleding niet prettig zit zal een kleine Waterman er alles aan doen zodat je het kledingstuk uittrekt.

Vissen 20 februari t/m 20 maart

Vissen is muzikaal, veel grote musici zijn onder het teken Vissen geboren. Vissen heeft het vermogen dingen te zien die anderen nooit zullen zien. Vissen zien het grote geheel en voelen het ritme van het leven aan, zijn spiritueel en intuïtief. Vissen houdt niet van conflicten en zal liegen om ze te vermijden. Vissen is ongelofelijk vriendelijk en zorgzaam.

Een Vissen baby is een lieve, tevreden baby, ouders van een Vissen baby weten dat hun baby iets magisch om zich heen heeft. Vissen baby’s slapen vaak overdag en zijn ’s nachts actief. Het is lastig om een Vissen baby een vast ritme aan te leren. Een kleine Vissen eet wanneer hij of zij honger heeft en niet wanneer het tijd is om te eten.

Share this post

scroll to top