Lily-Balou baby- en kinderkleding wintercollectie 2011

Why grow up? Lily-Balou laat kinderen kind zijn

Kinderen worden al zo snel groot;  geef ze toch de tijd om écht kind te zijn! Zie hier de gedachte achter de nieuwe kledingcollectie van Lily-Balou: Why grow up? Ouders vinden de outfits super mooi en praktisch (want stevig en bijvoorbeeld kreukvrij) en kinderen vinden de kleertjes onweerstaanbaar kleurrijk en gewelig om in te stoeien en spelen.

Het Belgische merk Lily-Balou was al bekend van de trendy draagdoeken en nu is er dan ook de kledinglijn met de kernbegrippen kleurig, retro, mooi, leuk en perfect van pasvorm.

 Baby’s andere pasvorm dan peuters
Met zelf een peuter en een kleuter in huis kriebelde het bij ontwerpster Anne De Smedt al een tijdje een eigen kinderkledinglijn te beginnen. Het aanbod aan specifieke kleding voor die leeftijdscategorie is niet zo groot: het zijn ofwel uitlopers van babykleding of de kleinste maten voor kinderen. Maar peuters en kleuters hebben een andere pasvorm dan baby’s of grotere kinderen. En ze hebben andere behoeften! Daar speelt de collectie van Lily-Balou perfect op in. Zo hebben de broekjes geen knopen en ritsen, wat makkelijk is bij het zindelijk worden. De gebruikte materialen (katoenvelours en rib jersey) zijn bovendien zacht, soepel en makkelijk te onderhouden.

Niet zomaar kleertjes
Anne wilde met Lily-Balou dus niet zomaar kleertjes op de markt brengen. Ze wilde een collectie brengen die zowel mama’s als kids te gek vinden. Dubbel genieten: een ander belangrijk motto van Lily-Balou…Enkele voordelen voor kinderen op een rijtje; de kleding is zacht, rekbaar, vrolijk van kleur en gemakkelijk te combineren. En voor mama’s is het een groot voordeel dat de kleding goede kwaliteit biedt zowel qua materiaal als pasvorm én verkocht wordt voor een eerlijke prijs. Alle kleertjes zijn in België ontworpen, gepast en getest. Oké, oké…er kan ook een nadeel aan de kledinglijn kleven… Er is namelijk een kans dat de kinderen de kleertjes nooit meer uit willen doen!

De hippe retro-look van de collectie geeft een knipoog naar de jaren ’70, wat bij heel wat mama’s en oma’s mooie herinneringen zal oproepen. De kleertjes zijn verkrijgbaar in de maten 56 – 116 en in zes vrolijke kleuren. Het betreft een continue collectie die opgevat is als een reeks basismodellen die elk seizoen terugkomen, wel in zomer- en wintervarianten. De eerste collectie is de wintercollectie 2011-2012 die beschikbaar is in de webshop (www.lilybalou.be) en in andere verkooppunten vanaf zomer 2011.

Why grow up? Kinderen hoeven niet te snel groot worden! En Lily-Balou geeft ze nu een extra reden om nog lekker lang kind te zijn.

Deel dit bericht