Lily-Balou poncho’s

(Baby )Prinsesjes in prachtige poncho’s

Een poncho is voor kleine kinderen een ideaal kledingstuk. In plaats van gewriemel met de armen door de mouwen, kan er in een simpele beweging een warm ‘ jasje’ over het hoofd worden gedaan. De vrolijke poncho’s van Lily-Balou zijn perfect voor net even iets meer warmte op frisse, zonnige lentedagen of coole zomeravonden.

Zeker weten dat kleine prinsesjes blij worden van de prachtige poncho’s van Lily-Balou. De nieuwe trend dit voorjaar: vrolijke poncho’s met wapperende pompons in schitterende kleuren. Meisjes worden in een handomdraai lieve prinsesjes met zo’n comfortabele poncho. Bovendien zullen zij blij worden van het gemak waarmee de poncho aangedaan kan worden. Kleine armpjes door smalle mouwen in een jas wriemelen is voor niemand een pretje. De fleeceponcho van Lilly-Balou trek je over het hoofd en klaar. Heerlijk warm en enig om te zien.

Van baby tot peuter

Lily-Balou heeft xs poncho’s voor baby’s. Dus koelt het buiten iets af, maar vertoeven jullie nog wel graag in de buitenlucht? Dan kan de poncho als warm dekentje over het hoofd worden gedaan. Van dreumes tot peuter, de grotere meisjes kunnen met de poncho eenvoudig zelf hun ‘jas’ aantrekken en zalig buiten blijven spelen. De capuchon op het hoofd voor nog meer warmte, of vrolijk vliegend achter het rennende meisje aan.

Trendy kleuren

Lily-Balou bracht al de succesvolle effen poncho’s in de kleuren blauw en rood in het online winkelschap van www.lilybalou.be. Gevolgd door de vrolijke poncho’s met pompons in de kleurschakeringen: rood met blauwe pompons, blauw met groene pomponnetje en groen met roze pompons.

Nieuw dit seizoen zijn de kleuren bruin met roze pompons, lila met oranje pompons en oranje met groene pompons.

Deel dit bericht