Little Label breit erop los deze winter

Gebreide basics in nieuwe wintercollectie voor kids

De aankomende winter brengt ons nieuwe breisels van Little Label deLuxe, speciaal voor kinderen van nul tot en met tien jaar. De nieuwe wintercollectie is vanaf nu verkrijgbaar en is dit seizoen uitgebreid met kwalitatieve gebreide basics in 100% katoen. Comfortabele vestjes, truien en jurkjes in ingetogen kleuren en een trendy gestreepte stof. De Little Label deLuxe-lijn verschijnt twee keer per jaar als hippe aanvulling op de tijdloze basics die Little Label het hele jaar door verkoopt op littlelabel.nl.

‘Fashion meets comfort’

“Little Label deLuxe staat voor ‘fashion meets comfort’, wat tot uitdrukking komt in de stijlvolle basics in rijke materialen, trendy kleuren en subtiele details. Dit seizoen hebben we de collectie uitgebreid met kwalitatieve, comfortabele gebreide items waarmee we de collectie nog aantrekkelijker maken om iedere dag andere combinaties te maken,” aldus Charlotte de Leeuw van Little Label.

De nieuwe wintercollectie bevat onder andere  mooie zachte sweat styles; joggingbroekjes, trendy rokjes, vestjes, stoere jackets en jurkjes. Het kleurbeeld van de collectie is warm en ingetogen, met kleuren als ink blue, pine green, vintage pink en antraciet. De gebreide items zijn ook verkrijgbaar in een streep uitvoering in de kleuren ink blue en antraciet. De subtiele koordjes in ton sur ton kleuren en de bijzonder uitgewerkte badge met logo zijn elementen en eigentijdse details die de wintercollectie uniek maken.

Voor elke dag
De Little Label deLuxe items zijn aan de binnenkant afgewerkt met een speciale print als subtiel knipoog naar het logo van Little Label. “Dit bijzondere detail loopt als een rode draad door de gehele collectie en komt als een kenmerkend  element terug in de diverse stijlen,” aldus Charlotte. “Zowel ouders als kinderen voelen zich comfortabel met de uitgewerkte luxe basic collectie. Ons uitgangspunt bij het ontwerpen van Little Label deLuxe is dat je het als kind elke dag moet willen dragen; practical, yet stylish. Kids happy, moeders happy!”

De nieuwe wintercollectie van Little Label deLuxe is verkrijgbaar via de webshop van Little Label op littlelabel.nl of bij één van de aangesloten verkooppunten.

Deel dit bericht