Little Vips, webwinkel voor little vips

luiertasmanIn het assortiment zitten onder andere Fleurville verzorgingstassen, een trendy tas én luiertas in één! Design en kwaliteit komen samen bij deze bijzondere tassen van Fleurville. Ze zijn van alle gemakken voorzien, zoals een verschoningsmatje, losse flessenhouder met isolatiemateriaal, een sleutelhanger zodat de sleutelbos niet ergens onderin verdwijnt, meerdere stevige en ruime vakken en een los bakje voor vochtige doekjes, zodat niet meteen het hele pak mee hoeft. Daarnaast is de tas volledig waterproof aan de buitenzijde en dus makkelijk schoon te houden. Hiervoor is een speciaal soort kunststof gebruikt speciaal ontwikkeld voor Fleurville, want maatschappelijk verantwoord zijn deze prachtige tassen ook nog eens. De tassen van Fleurville zijn de aanschaf dubbel en dwars waard!
De tassen zijn verkrijgbaar in vier verschillende modellen, waaronder één speciaal voor de vaders. Alle modellen zijn verkrijgbaar in vele kleuren en dessins. vliegtuigvork


Mooi bestek

Ben je op zoek naar een mooi bestekje voor je kind  KidsDesign heeft een ontzettend leuk bestek voor kinderen!
 Heb je moeite om je kind te laten eten? Probeer dan eens het KidsDesign bestek! Met zulk leuk bestek wil elk kind wel eten. En als het vies wordt, geen nood; het kan gewoon in de vaatwasser. Materiaal: roestvrij staal en siliconen. Verkrijgbaar in drie varianten:

KidsDesign FlopTops
 Door de grappige poppetjes aan het uiteinde van de vork en lepel eet uw kind met plezier zijn eten op. Het haar beweegt mee tijdens het eten!
KidsDesign Dinnersaurs
 Nodig eens een dino uit voor het eten, want deze dino’s willen graag mee aan tafel. Met dit Dinnersaurs bestekset willen de kinderen alles wel opeten. Met een echte Lepelsaurus en een Tricervork wordt eten echt een feest.
KidsDesign Airfork One
 Deze leuke vork maakt het voor ieder kind een plezier om mee te eten aan tafel. Airfork One is gemaakt van roestvrij staal met een uit siliconen vervaardigd vliegtuigje rondom.

Het KidsDesign bestek is verkrijgbaar via de webwinkel www.littlevips.nl

Deel dit bericht