Ludieke actie brengt ‘kwijtgeraakte’ spullen weer terug

PR bureau PR4Kids bedacht wel een hele originele actie voor klant My Nametags.
Zo’n 100 producten werden voorzien van een naamsticker en vervolgens verspreid over kinderrijke woonwijken, in de buurt van scholen, speeltuintjes en sportvelden. Ze namen de proef op de som.
 
Nieuwsgierig hoeveel producten hun weg terug vinden naar de eigenaar?

Wie zoekt, zal vinden… of niet?

Ontroostbare kinderen vanwege een kwijtgeraakte lievelingsknuffel, een jas die blijft liggen bij de speeltuin, gymkleren die nooit de weg naar de tas van de rechtmatige eigenaar lijken te vinden. Wanhopige kinderen en ouders zijn het resultaat. Hoe handig zijn naamstickers eigenlijk? PR4Kids heeft het getest! Op 100 items werden naamstickers, voorzien van een telefoonnummer, van MyNametags.nl geplakt en verspreid. Dezelfde ochtend stond de telefoon al roodgloeiend!

Lost&found

Onder de 100 producten zaten items voor baby’s, kids en tieners. Opvallend resultaat is dat in de categorie ‘baby’ de meeste items terug zijn gekomen (86%). Voor een verloren knuffeltje, flesje of babyjasje blijken mensen graag te bellen of appen.Van de ‘verloren’ items in de categorie ‘kind’ werd er voor 64% van de producten contact opgenomen. Voor de categorie ‘teens’ was dit 38%. Badkleding blijkt niet zo populair. Dit kan vanuit hygiënisch oogpunt zijn of wellicht wordt badkleding direct in de Lost & Found bakken bij zwembaden gedeponeerd.

Een lievelingsknuffel vindt zijn weg naar huis normaal gesproken niet zo snel. Maar voorzien van aan naamsticker is hij zo weer terug bij een ontroostbare baby. Kind blij, ouders blij!

Eenvoudig te bestellen

De tags zijn eenvoudig op de website mynametags.nl te bestellen en te personaliseren. Binnen 24 uur wordt de bestelling verwerkt en je ontvangt ze binnen tien dagen. My Nametags heeft een klanttevredenheid van 99% en ze streven ernaar dat getal zo hoog mogelijk te houden door de beste service denkbaar te geven. Kijk voor meer informatie en bestelwijze op www.mynametags.nl.

Bron: persbericht

Deel dit bericht