Maandenlang was de naam nog een verrassing, maar nu mag iedereen het weten: het kindje is geboren!

Geef de trotse mama een unieke naamketting cadeau met geboortesteen en je weet zeker dat jouw cadeau in de smaak valt. KAYA Sieraden heeft prachtige kettingen van sterling zilver, goud en rosé goud verguld, die je kunt laten personaliseren met een gravure én een originele Swarovski geboortesteen. Een uniek kraamcadeau, speciaal voor haar.

De geschiedenis van geboortestenen

Wist je dat het gebruik van geboortestenen in sieraden is gebaseerd op een eeuwenoude traditie? Al in de vijftiende eeuw verwerkten Poolse priesters twaalf stenen in hun hoofdtooien om de kalendermaanden te symboliseren. Bij elke maand hoort een bepaalde steen. Zo is robijn de steen van de maand juli, een kostbare steen die symbool staat voor passie en je bovendien beschermt tegen ongeluk. Bij december hoort de steen turkoois, een steen die vanwege de geneeskrachtige werking ook terug te vinden is in talismannen en amuletten. Met een geweldige lijn sieraden met geboortestenen van échte Swarovski zet KAYA Sieraden deze unieke traditie voort, maar dan in een modern jasje!

Geboortecadeau met naam

Vier een nieuw leven met een naamketting. Succes gegarandeerd, want een kersverse mama wil haar kindje het liefst voor altijd dicht bij haar hart dragen. Dat kan met een zilveren ketting! Kies de geboortesteen die overeenkomt met de geboortemaand en maak het sieraad extra persoonlijk met een gravure van de naam of geboortedatum van het kindje. De gewenste tekst wordt speciaal voor jou met de hand gegraveerd in het atelier van KAYA Sieraden. Bijzonder leuk om te geven als bijvoorbeeld een babyshower cadeau, nog mooier om te krijgen.

Kaya Sieraden lanceert collectie bangles met lieve teksten

Voor veel vrouwen mag een slavenarmband of bangle niet in het sieradenkistje ontbreken. Deze geweldige armbanden zijn bij KAYA Sieraden in een volwassen- én kindermaat verkrijgbaar. Een mooi cadeau voor moeder. Het sieradenlabel brengt een mooie collectie slavenarmbanden en bangles met inspirerende teksten. De slavenarmbanden zijn voorzien van inspirerende teksten als ‘Ps, ik vind je lief’, ‘I love you to the moon & back’ en ‘Together, we make a family’. Of wacht dat je van ‘Vriendinnetjes voor het leven’? Perfect voor mama’s, zusjes of beste vriendinnen! Ze zijn makkelijk te combineren met andere armbanden of een horloge en maken elke outfit helemaal af.

Over KAYA Sieraden

Door Tanja Rakhou van KAYA sieraden : De sieraden webshop voor baby’s, kinderen en mama’s. Omdat ze er net zo uit wilde zien als mama, plunderde de 3-jarige Kaya dagelijks het sieradenkistje van haar moeder. Het inspireerde haar moeder Tanja Rakhou om zelf sieraden te gaan ontwerpen voor trotse moeders en hun kinderen, van babyarmbandjes en kinderringen tot kraamcadeaus met naam. In 2012 ging KAYA Sieraden officieel van start. Een mooie gedachte: per verkocht sieraad doneert het sieradenlabel een bedrag aan stichting Eduki, een kleine organisatie die zich inzet om kinderen in Gambia naar school te laten gaan. Bestellingen vanaf € 30 worden gratis geleverd. Ook fijn: sieraden worden verpakt in een luxe sieradendoosje, klaar voor het kraambezoek!

 

Deel dit bericht