Mail en win een baby-rammelaar van Fisher-Price®

Entertainment voor onderweg met de kleurrijke Fisher-Price® rammelaar

Even snel boodschappen doen of ’s ochtends vroeg met de auto naar de kinderopvang, voor ouders en kleine kinderen onderdeel van het alledaagse leven. Dit soort momenten kunnen echt een aanslag zijn op het geduld van ouders én kindjes. Des te belangrijker om klein en handig speelgoed mee te nemen om de baby onderweg mee te vermaken. Onderweg kan de geliefde baby-rammelaar zich ontpoppen tot een heuse rasentertainer. De verschillende oppervlakken en geluidjes nodigen de baby uit een nieuwe ontdekkingsreis te beginnen, met structuren die perfect zijn om op te sabbelen en te kauwen als de eerste tandjes doorkomen.

Een rammelaar voor elke baby
Voor ieder baby’tje is er wel een vrolijke en kleurrijke rammelaar in het Fisher-Price® assortiment. Voor alle prinsesjes is er de Ballerina-rammelaar maar ook de kleine Toverstaf met zijn vrolijke, kleurrijke bolletjes betovert menig meisje. De toekomstige ballerina kan haar eerste grijpreflexen alvast oefenen met de verschillende rammelaars van Fisher-Price®.

De Voetbalring is het helemaal voor alle enthousiaste voetballertjes in wording. De rammelaar met voetbal en twee kleurrijke kralen op de handige, grasgroene ring houdt kleine voetbalfans stevig in hun greep en zo blijft het kindje ook tijdens de rust geamuseerd – of de pauze nu kort of lang is.

Het Klik Klak Bijtspeeltje bestaat uit twee grappige Discover n’ Grow figuurtjes: een olifant en een leeuw. Beide speeltjes hebben een makkelijk vast te pakken ring met twee vrolijk gekleurde klik-klak kralen. Deze leeuw met zachte manen en olifant met zachte oren zijn de ideale bijtspeeltjes voor baby!
De rammelaars van Fisher-Price® zijn echte bijtspeeltjes die naast plezier ook verzachten bij het doorkomen van de tandjes. Ze zijn beschikbaar voor de allerkleinsten vanaf 0 maanden en de adviesprijs is vanaf €5.99.-

Meer informatie op www.fisher-price.nl en praat mee op Facebook www.facebook.com/fisher-price.

Ook kans maken op zo’n Baby-rammelaar? Mail dan je NAW gegevens voor 25 mei naar carla@babytjes.nl onder vermelding van rammelaar jongen of rammelaar meisje. We mogen 5 exemplaren verloten onder onze bezoekers. Inmiddels hebben de prijswinnaars bericht gehad.

Deel dit bericht

3 reacties op “Mail en win een baby-rammelaar van Fisher-Price®

 1. ria

  oma van 1 kleinkind en een 2e onderweg koopt vaak speelgoed wat goed van kwaliteit is
  bij fisher price ben ik bij het juiste adres
  mijn kinderen speelden er ook al mee, onverslijtbaar en duurzaam
  groeten
  een oma

Gesloten voor reacties