Mail en win LEGO® DUPLO® een gloednieuwe serie voor de allerjongsten op wieltjes

LEGO® DUPLO® gaat door met het ontwikkelen van haar aanbod, gericht op de allerjongste LEGO fans. De LEGO Groep introduceert het meest spannende nieuws sinds lange tijd: de populaire LEGO DUPLO stenen krijgen wielen en een trekkoord. De nieuwe serie, specifiek gericht op kinderen tussen anderhalf en drie jaar oud, bestaat uit drie verschillende producten die een geweldige eerste introductie zijn voor het creatieve en fantasierijke LEGO DUPLO speelgoed.

”Wij weten dat kinderen rond de leeftijd van anderhalf vaak voor het eerst alleen willen spelen, waardoor onze nieuwe ‘trek mee’ met een trekkoord een welkom nieuwtje is dat actief spelen nu nog gemakkelijker maakt. Tegelijkertijd weten we dat kinderspel zich ontwikkelt met de leeftijd. Daarom hebben we veel moeite gedaan om ervoor te zorgen dat het DUPLO speelgoed meegroeit met de ontwikkelingsstappen van kinderen. Eerst ziet het kind slechts een simpel ‘bouw- en trekspeelgoed’. Door de jaren heen gaat dit deel uitmaken van een grotere creatieve DUPLO speelcontext. Daarom is deze serie het perfecte eerste DUPLO cadeau”, zegt Léon Beckand Verwée, Marketing Manager van LEGO Nederland.

De DUPLO producten zijn een van de meest populaire soorten speelgoed voor de jongste kinderen sinds de oprichting in 1969. Bijzonder is dat de’ eigenschappen van het DUPLO speelgoed in al die jaren niet veranderd is: veilig en leuk speelgoed, waarmee kinderen hun creativiteit en verbeelding kunnen uitdrukken door middel van speels leren. Een groot aantal productontwikkelaars werkt volgens deze basisfilosofie en zorgt er voortdurend voor dat het DUPLO aanbod zich ontwikkelt in hetzelfde tempo als de interesses en het speelgedrag van kinderen. Dit soort inzichten heeft geresulteerd in DUPLO favorieten als Disney Princess™, Disney Cars™, Winnie the Pooh™ en de nieuwe serie die nu wordt gelanceerd.

De nieuwe producten zijn in de winkel te koop vanaf medio januari en hebben een aanbevolen prijs tussen € 14,99 en € 19,99. Op de   website  is meer informatie te vinden over het spelen van kinderen en over de producten. Bezoek ook de spelletjespagina waar kinderen kunnen spelen met geluiden en animaties in een veilige online omgeving. En er is een gratis DUPLO app beschikbaar voor smartphones waarmee kinderen eenvoudige maar stimulerende opdrachten in hun eentje kunnen oplossen.

Wij mogen bij Babytjes.nl 3 van deze setjes verloten onder onze bezoekers. Wil jij ook kans maken? Inmiddels hebben de winnaars bericht gehad.

Deel dit bericht

Eén reactie op “Mail en win LEGO® DUPLO® een gloednieuwe serie voor de allerjongsten op wieltjes

  1. irene niec

    Lego Duplo, is het allerbeste speelgoed voor de kids, veilig en ze kunnen hun fantasie laten gaan. Mijn kinderen zijn al over de 40 jaar en hebben er altijd met veel plezier mee gespeeld. Het verslijt niet, dus ook mijn kleinkinderen hebben er pret van gehad.
    Groetjes Irene

Gesloten voor reacties