Mail & win boek De negen magische maanden van Deepak Chopra

De negen magische maanden – Breng balans en bewustzijn in je zwangerschap

Zwanger zijn voelt heel bijzonder, magisch zelfs. En dat is het ook. Deepak Chopra noemt het een tijd van lichamelijk en spiritueel ontwaken, waarin er heel bijzondere dingen gebeuren met moeder én kind. De negen magische maanden geeft je alles mee om daar zo bewust en evenwichtig mogelijk mee om te gaan. Nu geheel herzien en met nieuwe omslag.

De persoonlijkheid van de baby wordt al deels gevormd in de baarmoeder. De moeder en het ongeboren kind zijn zo met elkaar verweven dat zij voortdurend informatie met elkaar uitwisselen. Als de moeder gezond en in balans is tijdens de zwangerschap, heeft dat zijn weerslag op het verdere leven van het kind. De negen magische maanden mixt moderne medische kennis uit het westen, met oude oosterse natuur- en wijsheidswetenschappen.

Chopra geeft praktische informatie over onder meer voeding, massagetechnieken en hoe je stress kunt verminderen en het boek bevat schrijf-, visualisatie- en meditatieoefeningen. Uit De negen magische maanden halen aanstaande (wens)moeders alle bemoediging, kennis en inspiratie die ze nodig hebben in de tijd voor de geboorte van hun baby. Inclusief een apart hoofdstuk voor de vaders in spe.

‘Chopra geeft bemoediging, kennis en inspiratie op weg naar de geboorte van je kindje’ – Susan Smit, schrijfster van Zwanger met lichaam en ziel

Deepak Chopra is een westers geschoold arts en een van de meest geliefde auteurs op het gebied van spiritualiteit. Bij dit boek betrok hij de deskundigheid van David Simon, gespecialiseerd in holistische gezondheidszorg, en Vicki Abrams, lactatiedeskundige en yoga-instructrice.

Deepak Chopra i.s.m. David Simon en Vicky Abrams
Paperback
288 pagina’s
ISBN 978 90 215 5227 9
Prijs € 19,95
Verschijningsdatum: 29 mei 2012

Bij Babytjes.nl mogen we 2 exemplaren verloten onder onze bezoekers. Ook kans maken? Inmiddels hebben de winnaars bericht gehad.

 

 

 

Deel dit bericht

2 reacties op “Mail & win boek De negen magische maanden van Deepak Chopra

  1. kim de mey

    Ik ben nu 8 weekjes zwanger en hoop dat ik winnen mag 😉 liefs, een trotse mama

Gesloten voor reacties