Mail & win DVD van Nijntje, Kikker of Zandkasteel

Bij Babytjes.nl verloten we DVD’s van Nijntje 3D – deel 4, Kikker & Eend en Zandkasteel

De grote favoriet onder de kijkertjes van Zappelin is Nijntje. Het wereldberoemde konijn van Dick Bruna beleeft in deel 4 onder het motto ‘Sporten en Spelen met Nijntje’ op DVD weer talloze grote en kleine avonturen. Dansles, verstoppertje spelen en ballen, vallen onder de bescheiden belevenissen. Vliegeren in het Verre Oosten en sleetje glijden op de Noordpool, zijn voor Nijntjes begrippen indrukwekkende ervaringen.
Nijntje 3D – deel 4 bestaat uit 12 korte afleveringen, die ook op televisie te zien waren. De twee afleveringen waarin Nijntje naar Azië en de Noordpool afreist duren 11 minuten. Zowel Vlaams als Nederlands gesproken. Ook leuk: bij de DVD zit een gratis doe-boekje.
Nijntje 3 D- deel  4 / Speelduur: 82 minuten / Adviesprijs DVD EUR 8,99Kikker & Eend-2D kl

Ook al zo’n fenomeen: Kikker. In 2014 bestaat de beroemde creatie van  wijlen schrijver/tekenaar Max Velthuijs vijfentwintig jaar. Alle reden om feestelijk uit te pakken met de DVD Kikker & Eend,  waarop de leukste avonturen uit de boekjes tot leven komen. Bijvoorbeeld hoe Kikker verliefd wordt op Eend. En hoe ze met hun vrienden Varkentje, Haas, Rat en Beertje stoelendans spelen. De afleveringen werden eerder door de KRO op televisie uitgezonden.
Kikker & Eend / Speelduur: 63 minuten / Adviesprijs: DVD EUR 8,99

 

 

Nog een Zappelin-topper: Zandkasteel. In deze educatieve serie voor peuters valt van alles te ontdekken. Koning Koos, Prinses Sassa en Toto wonen samen met hond Finnie in het Zandkasteel. Ze maken de hele dag lol met elkaar en doen op die manier verrassende ontdekkingen. Interactieve elementen maken het kijken naar Zandkasteel voor peuters tot een waar avontuur. Het eerste deel van deze serie op DVD heeft als ondertitel ´Wat wil je later worden?’. Vernieuwde afleveringen worden nu uitgezonden, dit is de eerste DVD  uit de reeks met nieuwe afleveringen.
Zandkasteel – serie deel 1 / Speelduur: 60 minuten / Adviesprijs DVD EUR 8,99

Verkrijgbaar op DVD vanaf 21 januari

 

Wil jij kans maken op zo’n leuke DVD van Nijntje, Kikker of Zandkasteel? Mail dan je NAW gegevens voor 7 februari 2014 . Inmiddels hebben de prijswinnaars bericht gehad.

 

Deel dit bericht