Mail & win DVD van Nijntje of leuk Nijntje speelgoed

21 juni is nijntjes verjaardag en dat gaan ze vieren met de hernieuwde uitbreng van de bekende avonturen van nijntje

en haar vriendjes op dvd. In 3D stopmotion animatie en Nederlands gesproken.

Het is alweer 58 jaar geleden dat Dick Bruna het wereldwijd bekende karaktertje Nijntje schiep. Nijntjes officiële verjaardag is 21 juni. Natuurlijk mag deze verjaardag niet zomaar voorbij gaan . Vanaf 18 juni zijn Nijntje is jarig en op stap met Nijntje voor iedereen op dvd verkrijgbaar.

Nijntje is jarig
Uitnodigingen rondbrengen, taart bakken, dan naar bed en de volgende dag… is Nijntje jarig! Nijntje geeft een feestje voor al haar vriendjes en samen zingen ze het verjaardagsliedje. Oom vliegenier komt wat later maar brengt een heel bijzonder cadeau mee voor Nijntje, een telescoop. Die avond, midzomernacht, slaapt Nijntje met haar vriendjes in de tent. Gelukkig maakt snuffie ze wakker zodat ze samen met oom vliegenier en de telescoop naar de sterren kunnen kijken. Wat zijn ze mooi!
Dit extra lange verhaal is opgedeeld in begrijpelijke korte hoofdstukjes van ca. 4 minuten, die door een themalied met elkaar zijn verbonden. Ook bevat de dvd 10 korte verhalen uit de tv-serie en als extra verrassing het lied ‘Nijntje is jarig’ met een speciale clip.

Speelduur: ca. 74 minuten Taal: Nederlands en Vlaams (2 aparte taaltracks) – Beeldformaat: 4:3 Regio Code: 2 (pal) Audio: Dolby Digital 2.0 Verpakking: 1DVD Amaray + slipcase Consumentenadviesprijs: € 9,99

Op stap met Nijntje
Nijntje houdt van vakantie. Lekker op stap met vader en moeder pluis en haar vriendjes. Op deze dvd bezoekt ze een echt kasteel waar allerlei spannende avonturen te beleven zijn. Nijntje en nina spelen dat ze koning en koningin zijn. Maar wat kan knorretje spelen? Daarna vliegen Nijntje en Nina helemaal naar Afrika, om op bezoek te gaan bij Nina’s familie. Samen gaan ze op safari en zien ze giraffen, een nijlpaard, zebra en aapjes. Reizen is leuk!
Deze dvd bevat twee speciale reisavonturen van ca. 11 minuten waarin Nijntje diverse delen van de wereld bezoekt. Leuk en leerzaam! Ook bevat deze dvd 10 korte verhalen uit de tv-serie en als extra verrassing het lied ‘ken jij Boris beer?’ met een speciale clip.

We mogen bij Babytjes.nl een aantal exemplaren verloten onder onze bezoekers. Wil jij graag kans maken op een van de onderstaande Nijntje artikelen? Inmiddels hebben de winnaars bericht gehad.

DVD nijntje is jarig
DVD op stap met nijntje
Doekboek
Aquapuzzel

Deel dit bericht

4 reacties op “Mail & win DVD van Nijntje of leuk Nijntje speelgoed

  1. will

    Mijn oudste kleindochter Sophie is dol op Nijntje.
    Voor haar wil ik wel winnen.

Gesloten voor reacties