Mail & win een Baby fotoboek van Photobox

De geboorte en het groot worden van een kind, zorgt vaak voor prachtige herinneringen. In de wereld van vandaag waar het zo gemakkelijk is om herinneringen vast te leggen, gebeurt dit nooit meer dan tijdens het eerste jaar van een baby. Deze magische periode brengt praktisch elke dag een nieuwe ‘eerste keer’ (eerste glimlach, eerste tand, …), en het is vaak moeilijk om zich alles te herinneren of de tijd te nemen om alles bij te houden.

Babytijd gaat snel voorbij
Het probleem met een baby in huis is namelijk tijdtekort. Een foto nemen van de avonturen van je kleine spruit is met een klik gebeurd maar jammer genoeg even snel weer vergeten. Maanden later komen we er dan achter dat we al vele momenten zijn vergeten. « Wat gaat de tijd toch snel ! » Dat is iets dat we weten en elke dag meemaken maar dat nog meer opvalt met een baby in ons leven!

Leg alle mooie baby momenten vast
Photobox biedt jullie de mogelijkheid om de ongelofelijke momenten, die u gedurende dat eerste jaar meemaken, vast te leggen in een fotoboek. Van de eerste echografie tot de eerste papfles, het eerste bad of de eerste glimlach, biedt het Fotoboek met het thema baby u speciale hoofdstukken en pagina indelingen aan die u naar wens kunt aanpassen. Voeg uw tekst en baby foto’s toe en bewaar al deze dierbare herinneringen!

Bij Babytjes.nl mogen we 2 exemplaren van een Fotoboek baby van 26 bladzijden inclusief verzendkosten ter waarde van € 44.95 weggeven.

Wil je kans maken op zo’n fotoboek? Inmiddels hebben de winnaars bericht gehad

Deel dit bericht