Mail & win een beer van nieuwe webwinkel Pippaloentje.nl

Webwinkel Pippaloentje.nl opent haar deuren!

Webwinkel pippaloentje.nl, dé webshop voor eigenwijze kraam- en naamcadeaus, heeft onlangs haar deuren geopend. Bij Pippaloentje.nl is het mogelijk te shoppen voor de leukste en origineelste cadeaus met naam. Naast de kraamcadeaus zijn er ook verwenpakketten te koop, cadeaus voor trotse broer(s) en zus(sen) en brievenbuscadeautjes. Sinds kort is het ook mogelijk om een (bedrijfs)logo op een knuffel, slabbetje of tutpopje te laten borduren. Er wordt gewerkt vanuit een eigen borduurstudio, hierdoor is het mogelijk de kosten laag te houden en een goede en snelle service te bieden. Pippaloentje pakt alle artikelen mooi in, met een (eventueel handgeschreven) kaart, zodat het extra feestelijk verzonden wordt!

Kraamcadeaus met naam
Er zijn diverse soorten gepersonaliseerde kraamcadeaus te koop bij Pippaloentje.nl. Een van de succesnummers is deze gekleurde teckel. Dit babycadeau is maar liefst 33 cm en een en al vrolijkheid. Op het oor borduurt Pippaloentje.nl de naam van de baby. Er kan worden gekozen uit een fuchia roze of turquoise teckel. Dit kraamcadeau kost 12,95 euro, een vrolijker kraamcadeau dan deze viervoeter zul je niet vinden!

Kraammanden
De kraammanden uit de shop zijn allemaal goedgevuld met leuke cadeaus voor een baby. Er is een onderscheid gemaakt in kraammanden voor een tweeling, kraammanden funnies, kraammanden Woezel & Pip en kraammanden Nijntje. Hiernaast staat een kraammand afgebeeld die is gevuld met een mutsje met naam (keuze uit roze of wit mutsje), tutpoppetje met naam (keuze uit roze of paars oortje), teddybeer 37 cm met naam op T-shirt, mand en felicitatiekaart. Deze mand kost 24,95 euro en wordt mooi ingepakt verzonden. Er zijn diverse soorten manden beschikbaar, maar zit de kraammand naar wens er niet bij, dan is het altijd mogelijk om zelf een mand samen te stellen met de artikelen uit de shop!

Vlaggenslingers
Met een vlaggenslingers vrolijk je elke kinderkamer op! Om de vlaggenslingers persoonlijk en eigenwijs te maken komt de naam op de slinger te staan. De vlaggenslingers worden met de hand gemaakt, het is daarom ook mogelijk om zelf een slinger samen te stellen uit verschillende stoffen. De prijs per slinger is 14,95 euro, ongeacht het aantal letters in de naam.

Brievenbus cadeaus
Pippaloentje.nl biedt ook kraamcadeaus aan die door de brievenbus passen, de zogenaamde kleine cadeautjes voor kleine prijsjes! Denk hierbij aan artikelen als labeldoekjes, badcapes, slaapzakjes en ledikantlakens. Deze cadeaus zijn leuk om een iemand mee te verblijden wanneer je niet in de gelegenheid bent om persoonlijk op kraamvisite te gaan. Je hebt al een brievenbuscadeau voor de prijs van 10,95 euro en uiteraard kan er op ieder artikel een gewenste naam worden geborduurd!

Luiertaarten
Wist je dat een kindje bijna 5.000 luiers gebruikt alvorens het zindelijk is? Dat gegeven maakt een luiertaart niet alleen een leuk babycadeau, het zal het ook nog eens goed van pas komen bij de kersverse ouders! De luiertaarten van Pippaloentje.nl zijn echt een cadeautje om te zien en stiekem veel te zonde om te gebruiken… Gelukkig zijn de luiertaarten opgeleukt met knuffels en tutpopjes, zodat er ook nog wat te knuffelen overblijft. De luiertaarten bestaan uit luiers in maat 2 (3 – 6 kg). De taarten worden verkocht inclusief een cadeau plateau, ideaal te gebruiken om beschuit met muisjes op uit te delen. Pippaloentje.nl pakt alle luiertaarten feestelijk in met handgeschreven felicitatiekaart en wordt zorgvuldig verstuurd in een stevige doos, naar u thuis of direct naar de kersverse ouders.

Gratis cadeauservice
Pippaloentje.nl zorgt ervoor dat alle cadeaus mooi worden ingepakt. Samen met een handgeschreven kaart wordt het artikel, namens jou, rechtstreeks bij de ontvanger bezorgd. De klant ontvangt achteraf een foto van het feestelijk ingepakte pakje! Uiteraard is het ook mogelijk artikelen naar een eigen adres te versturen, zodat het cadeau persoonlijk overhandigd kan worden. In dat geval stuurt Pippaloentje een blanco kaart mee, waarop zelf een persoonlijke boodschap kan worden geschreven.

Mail & win actie
Bij Babytjes.nl mogen we drie van deze leuke beren verloten onder onze bezoekers. inmiddels hebben de winnaars bericht gehad.

Deel dit bericht