Mail & win een kruikenzak van Authentique Mignon

Authentique Mignon presenteert met trots twee nieuwe merken in haar webshop: Fair and Cute en Cindysign.

Qua look en filosofie passen deze merken naadloos in de totaal vernieuwde webwinkel van Authentique Mignon. Na een metamorfose herbergt deze shop nu de tak interieuradvies en de woonwinkel onder één dak.

Gehaakt & naturel
Een nieuw merk bij Authentique Mignon is Fair and Cute: prachtig gehaakte artikelen in natureltinten voor de babykamer. De collectie bestaat onder andere uit een voedingskussen, kruikenzak en sprei. Stuk voor stuk functionele artikelen die het interieur verfraaien in plaats van het tegenovergestelde. Bijzonder: de vrouwen in Nepal die de collectie geheel met de hand maken, mogen hun jonge kinderen meenemen naar het werk of thuiswerken en delen in de winst. Fair and Cute dus.

Kleurrijke konijnen
Cindysign is nog zo’n nieuwkomer in de shop van Authentique Mignon. Dit label bestaat sinds 2010 en ontwerpt vrolijke kinderkameraccessoires van voornamelijk natuurlijke materialen zoals wollen dekens en kussens. De rode draad die door de collectie loopt is de grappige afbeelding van de konijntjes Winnie en Cinnie. De voorjaarscollectie kinderkleding sluit goed aan bij het seizoen met vrolijke pasteltinten en opvallende contrasten.

Metamorfose
Authentique Mignon heeft zowel qua uiterlijk als inhoudelijk een metamorfose ondergaan: een nieuwe look, een nieuw logo en nu één plek voor zowel de webwinkel als de website voor interieuradvies. Oprichter/eigenaresse Mignon weet dan ook wat écht mooi is: de mix van industrieel, landelijk, romantisch met hier een daar een vleugje retro en design. Harten en strepen, stoer hout en zachte breisels. Geen tierlantijnen, wel oude materialen die een nieuw leven ingeblazen krijgen, dát is Authentique Mignon.

 

 

We mogen bij Babytjes.nl 3 kruikenzakken verloten onder onze bezoekers. Wil jij ook kans maken op een Kruikenzak van Authentique Mignon?De prijswinnaars hebben inmiddels bericht gehad.

Deel dit bericht